دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من خونه و ماشین دارم به شوهرم میگم یدونه بچه بیاریم 😑😑😑😂 استارتر چهار تا چهار تا میترسه عقب بیوفته
🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
چقد بد حرف میزنین بعضیاتونبنده خدا یه کمک خواست فقط چرا اینقد تو زندگیهای بقیه سرک میکشیناگه بلدین ر ...
یک دور پیام من و بخون،فک کن بچه همین خانم ۲۰ ساله شده و داره همین حرفا رو به مادرش میزنه! خیلیا این رو تجربه کردند و از روی حماقت حرف نمیزنند، آدم خوبه با هوس جلو نره، فکر کردن چیز خوبیه
خب حتما در حد خودشون پول دارن ک بفکر چهارمی هم هست
اگه داره پس چرا خونه نمیخره؟؟؟ دنبال وامه
🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.