2777
2789
بدنسازی؟ مکمل هم استفاده میکنی؟ صورت هم پر میشه؟

بله بدنسازی میرم 

هیچ مکملی استفاده نمیکنم 

صورتمم داره پر و گرد میشه 

اگه اومدی تو تاپیکم جون خودت واسه خلاص شدنم از بلاتکلیفی تو زندگی و عاقبت به خیر شدنم ی صلوات بفرس خدا ازت راضی باشه دوست عزیز🥰🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شربت راسیپ 

پودر جنرال تونیک دینه 

ی کاسه بستنی بعد هر وعده غذایی 

نون برنج 

سیب زمینی و تخم مرغ ابپز 

ماکارونی 

خرما و شیره ی انگور و ارده 

دکتر تغذیه بمن گفت اصلا هم عوارض نداره خیالت راحت فقط دو سه ماه بخور تا به وزنت برسی 

شما برای لاغری هم برنامه داری؟☹😂

بله چرا نداریم🥲

فقط اینجا قرار نیست چیزی بخوری

روزانه حداکثر ۱۵۰۰ کالری مصرف کن بیشتر نه هر ۴ ساعت فقط بخور بین ۴ ساعت ها هیچی نخور اگه احساس گرسنگی کردی آب بخور آب معده رو پر میکنه 

باشگاه باشگاه باشگاه 

فست فود نخورید

غدا های چرب نخورید

کربوهیدرات نخورید

نخور نخور

اگه احساس سیری کردید یعنی کلا راه داری اشتباه میرید

صبحانه رو بده به دشمن ، ناهار با دوستت بخور ، شام رو هم بده به دشمن

به عبارت دیگر روزه بگیر

درسته این برنامه با برنامه چاق شدن قابل مقایسه نیست و عذاب آوره ولی کوتاه تره سریع حفظ میشی

اینو هرکی امتحان کنه ۴۵ روزه لاغر میکنه😂

بله چرا نداریم🥲فقط اینجا قرار نیست چیزی بخوریروزانه حداکثر ۱۵۰۰ کالری مصرف کن بیشتر نه هر ۴ ساعت فق ...

چی نوشتم🥲

این برنامه رو هرکی امتحان کنه قول میدم لاغر بشه😂

بله چرا نداریم🥲فقط اینجا قرار نیست چیزی بخوریروزانه حداکثر ۱۵۰۰ کالری مصرف کن بیشتر نه هر ۴ ساعت فق ...

قربون دستت بیین من از مرداد ماه میرم باشگاه رژیمم از مربی گرفتم ۶۶ و ۷۰۰ بودم الان شدم ۶۰ کیلو خوب کم کردم؟🥲بعد اخه از کجا کالری مثلا نون سنگکو بدونم؟برنامه کالری شمار میشناسی ک از طریق اون بفهمم؟

قربون دستت بیین من از مرداد ماه میرم باشگاه رژیمم از مربی گرفتم ۶۶ و ۷۰۰ بودم الان شدم ۶۰ کیلو خوب ک ...

یک سوالی که هست اینه این ۶ کیلو ۷۰۰ رو تو چه زمانی کم کردی عدد قابل توجه ای هست البته قدت هم تاثییر داره اگر شما با قد ۱۷۰ و وزن ۶۰ هستی خوبه خیلی نرماله

جدی از این برنامه خوشت اومد؟😐😂

یه چیزی گفتم با ۱۵۰۰ کالری زنده نمیمونی!😂

بعد از مرداد یکم زود نیست؟🥲

والا برنامه نمیشناسم تو اینترنت بزن هر ماده غذایی میفهمی کالری چقدر داره

برنامه غذایی هم گرفتی؟ من خیلی لاغرم میخوام پر شم

سیب زمینی تخم مرغ آبپز هر روز بخور 

روزی ۳۰۰۰ کالری بخور 

کره بادام زمینی و خرما بخور 

میوه 

ماست و شیر هر روز 

نان زیاد بخور

اگه اومدی تو تاپیکم جون خودت واسه خلاص شدنم از بلاتکلیفی تو زندگی و عاقبت به خیر شدنم ی صلوات بفرس خدا ازت راضی باشه دوست عزیز🥰🥰
چطوری؟

سیب زمینی تخم مرغ آبپز هر روز میخورم 

خرما و کره بادام زمینی هر روز میخورم

نان زیاد میخورم 

آب زیاد 

دیگه غذای معمولی میخورم و بالای ۲۶۰۰ کالری