به نام کاربری دقت نمیکنم😑نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ....یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مانتو ۴ ۵ تا کافیه حالا هر سال یا هر ترم یکی دو تا اضافه کن بارونی اگه میپوشی بخر من شخصا هیچ وقت با ...
ممنونممم
منبارونی خیلی دوست دارم ، دلم میخواد بخرم
به نام کاربری دقت نمیکنم😑نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ....یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
الان دیگه یه بارونی یا پالتو میخوای مانتو واسه عید دوتا داشته باشی تا پایان ترم کافیه . کوله ساده خوبه با کیف معمولی
"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه: شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمیفروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون فقط خواستم شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
یه سری کیفای کارمندی/دانشجویی هست دوشیه ولی جادداره
اتفاقا از همونا میخاممم
بنظرم کوله خوب نیس
من دوتا داشتم. حقیقتش من تیپ اداری رو تو دانشگاه میپسندم. یه سریا پوشش نامتعارف دارن مثلا مانتو جلو باز قشنگه ولی کراپ که شکمش مشخص باشه نمیپسندم ولی با تیپ اداری قشنگ میشه کیوت بود.البته تنوع هم خوبه منظورم تیپ غیر از اداری
الان دیگه یه بارونی یا پالتو میخوای مانتو واسه عید دوتا داشته باشی تا پایان ترم کافیه . کوله ساده خو ...
نظرت راجب بارونی چیه؟؟؟
خودم ۴ تا پاییزه دارم ، میگم کم نباشه برم ۳ تا دیگ یخرم
بارونی بنظرت بده؟؟؟
من دوتا داشتم. حقیقتش من تیپ اداری رو تو دانشگاه میپسندم. یه سریا پوشش نامتعارف دارن مثلا مانتو جلو ...
وااای منم دقیقا دتبال این تیپا اداری ام
میخام یه کت شلوار اداری بخرم ولی میترسم
بیشتر هم لباسای بلند و مانتو ها تا زیر زانو میخام بخرم
بنظرت خوبه؟؟؟؟
ازین تیشرت لانگ و اینا نمیخام
نظرت راجب بارونی چیه؟؟؟خودم ۴ تا پاییزه دارم ، میگم کم نباشه برم ۳ تا دیگ یخرمبارونی بنظرت بده؟؟؟
بارونی کاملا کاربردیه حتما یه دونه بگیر من عاشق بارونیم. نمیخواد زیاد بگیری بابا خودت چند تا داری یه بارونی بگیری اوکیه
"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه: شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمیفروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون فقط خواستم شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
بارونی کاملا کاربردیه حتما یه دونه بگیر من عاشق بارونیم. نمیخواد زیاد بگیری بابا خودت چند تا داری ...
پس اداری خوبه بخرمممم
ممنونم