2777
2789
عنوان

برادرشوهرم تو جمع خانمش رو می بوسه

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 50 پست

واقعیتش این افراط تفریط ها درست نیست ، اصلا زندگی و روابط نباید تو چشم باشه ، اداب معاشرت هم باید رعایت بشه

دنیا زیاد میچرخه ، انقدر بالا پایین داره پس بهتره ادم با شخصیت رفتار کنه ، یه جا بذاره برای روزهای سخت

اون خواهرشوهرها همیشه اینجوری نخواهند بود ، این کارا از رو احترام نیست از رو ترسه ، ما همه ادمیم هیچ کس فطرتا از کسی مثل جاری شما خوشش نمیاد و تو دلش حساب کتاب هایی میکنه ، تو یه بزنگاه هایی ، یه سن هایی ، یه زمانهایی از مشکلات خودش رو بروز میده و اونوقت جاریت میبینه عزت و احترامی نداره و کارش گیر میکنه

اینا رو بر اساس تجربه و دیده ها میگم ، هر چی از راهش دربیاد تبدیل به مشکل میشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میرن ولی اونجا هم جاریم کاری نمیکنه باز باید خودشون آشپزی کنن خودشون بشور بساب کنن. حتی جاریم بارها ...

سلام توی این مورد تو بیشتر شانس اوردی می اومدن هم بیشتر ناراحتت می کردن خانواده شوهر منم دیر به دیر خونه ام میان ولی الان بعد سالها فهمیدم امتیازه نیومدنشون

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
2805
نه عزیزم حرف در نمیارن که هیچ هر جا هم میشینن اون داداش و زنداداششون رو در حد خدا بالا می برن ولی حت ...

برای من خیلی عجیبه این رفتار ها واقعا چون خیلی فرهنگ هامون فرق داره انگار . 

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
میرن ولی اونجا هم جاریم کاری نمیکنه باز باید خودشون آشپزی کنن خودشون بشور بساب کنن. حتی جاریم بارها ...

یه مدت بکش کنار. دعوت نکن زنگ نزن گفتن چرا بگو سرم شلوغه . تا دعوتت نکردن نرو . مطلقا هم جلوی جاریت بذار بردار نکن . مثلا چایی میریزی یدونه برای خودت بریز . 

ببین باید با خانواده شوهر صمیمی نباشی، رسمی صحبت کنی اما با احترام، بین اینا یه مرز باریکی هست، باید ...

اتفاقا اتفاقا اتفاقا تنها چیزی که من از روز خواستگاری حواسم بهش بوده این بوده که باهاشون صمیمی نشم. حتی اسماشون رو با فلانی خانم صدا میزنم. ولی خدا شاهده چهار ساله که اومدم تو خانواده شون هیچ جا نه زحمتی داشتم واسشون نه بی احترامی کردم. ولی یه تبعیض هایی بین من و جاریم گذاشتم که هر کی شنیده مغزش سوت کشیده.

یعنی چی به زنش میگه خواهرام 

به طور کامل در خدمتت هستن

مگه نوکرش هستن من داداشم

جلو زنش اینطور بگه اسمش و هم نمیارم

مگه زنش کی هست

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

سلام توی این مورد تو بیشتر شانس اوردی می اومدن هم بیشتر ناراحتت می کردن خانواده شوهر منم دیر به دیر ...

من راستش خیلی ناراحت می شدم می گفتم چرا خونه من نمیان. ولی الان به خودم میگم بهتر. زحمت مهمونداریم کمتر

اتفاقا اتفاقا اتفاقا تنها چیزی که من از روز خواستگاری حواسم بهش بوده این بوده که باهاشون صمیمی نشم. ...

خب پس ارتباطت رو کمتر کن عزیزم، چه اصراریه باهاشون نشست و برخاست کنی، شما تغییر رویه بده گاماس گاماس، نمیگم یک شبه زیر و رو، ولی از امروز که شروع کنی تا یکسال دوسال آینده خودت نتیجه کارتو میبینی

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
تو خانواده شوهرم جواب میده این روش!

خانواده ی شوهرت دوست دارن

خودشون و کوچیک کنن چقد بدم

میاد از این مدل آدما 

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

من راستش خیلی ناراحت می شدم می گفتم چرا خونه من نمیان. ولی الان به خودم میگم بهتر. زحمت مهمونداریم ک ...

سلام منم ناراحت میشدم ولی الان میفهمم بهتر نه میان حرف حدیثی هست و نا به زحمت می افتم و نه داخل زندگیم می تونن سرک بکشن

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
2810