2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حس میکنم  ربطی بهم نداشته باشن 

منم پرولاکتینم بالا بود و یکسال کابرگولین مصرف کردم و الان نرمال شده سه ماه یکبار هم دوباره ازمایش میدم ولی کیستم تغییری نکرده 

کیست سینه یه جورایی ارثی و بر اثر عوامل محیطی و تغذیه هست 

بازم بهتره از پزشک سوال کنی چون سؤالاتت تخصصی هست 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
توده چی؟ پرولاکتینت چنده؟علائمت چیه؟

توده لوبولی غدد سینه،هنوز ازمایش ندادم.علائمم پردیود پشت سرهم،سردرد بیحالی زیاد،تهوع،درد دوطرف سینه وحساس شدن نوک پستان،لرزش دست

من چند سال دارم چیکار کنم همش قرص میدن

اینقدر باید بخوری تا نرمال بشه 

یکی از نزدیکانم دکتر کفته باید تا آخر عمر مصرف کنی 

چون ترشح هورمون پرولاکتین از غده ی هیپوفیز مغز هست و این غده دچار اختلال میشه توی بعضی موارد که با دارو هم کنترل نشه نیاز به جراحی غده هیپوفیز هم هست 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
2810