2777
2789
عنوان

از حرف های این پیرمرد خجالت میکشم

316 بازدید | 11 پست

من تو یه فروشگاه کار میکنم یه مرد۷۵ساله مسن گاهی اوقات میاد میگه سلام بر دختر خوشگل مثلا میگه چند تا میوه مثلا خوشگل مثل خودت بده بعد چند بار هم میگه با صدای بلند همکارا که مرد هستن می‌شنون من خجالت زده میشم منظوری نداره حس میکنم...

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند

با اون سن که قطعا منظوری نداره ولی حق داری خجالت بکشی این نشون میده نجیب و با حیایی . 

ولی اگر حس خوبی نمی‌گیری خب بگو مرسی از محبتتون منتهی راحت نیستم تو محیط کار اینطوری صحبت بشه باهام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا شماهم یا درگیر زن نمایید یا پیرمرد 😂😂 چراااا

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...

بیچاره منظوری نداره شمام خجالت نکش اونا ک ذهنشون مریضه باید خودشونو درمان کنن اون آقای مسن فقط ب شما میگ خوشگل احتمالا هم سن دخترشی دیگه 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
آخی چه مهربون

اره مهربونه

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
با اون سن که قطعا منظوری نداره ولی حق داری خجالت بکشی این نشون میده نجیب و با حیایی . ولی اگر حس خوب ...

اصلا اصلا منظور ندرره سنش ازش گذشته ولی گفتم جلوی همکارم خجالت میکشم

اگه لحنش بد نیست و ابنا به نظرم که حرفاش خیلی لطیفه و قشنگه و مشکلی نداره.شمام اگر اذیت میشین کمتر اهمیت بدین چیزه نگران کننده ای نیست.به هر حال هر کس اخلاقی داره.شاید ایشون توی چنین فرهنگی بزرگ شده.اگرم میبینین لحنشون ازار دهنده س خب سعی کنین اون تایمایی که میاد نباشین توی دیدش یا خودتونو مشغوله یه کاره دیگه کنید

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
ای بابا شماهم یا درگیر زن نمایید یا پیرمرد 😂😂 چراااا

این پیرمرد که منظوری نداره سنی ازش گذشته 

چون بلند میگه و کردم بد فکر میکنن حق داری 

ب نظرم خوب نیست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیچاره منظوری نداره شمام خجالت نکش اونا ک ذهنشون مریضه باید خودشونو درمان کنن اون آقای مسن فقط ب شما ...

نه منظوری نداره مهربونه