_آرگون مدیر عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 1373 عنوان دوستانی که رشته ریاضی بودن میخوام تغییر رشته بدم | مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 21 پست دوستان من رشتم تجربیه،درسم عالیه ذهنمم ذهن فیزیک و ریاضیه ولی شیمیم ضعیف ترهعاشق فیزیک شدم ینی عاشقققققالان تصمیم گرفتم سال دیگه کنکور ریاضی بدم برای دبیری فیزیکبنظرتون اگه تغییر رشته بدم،تو ریاضی طاقت میارم؟میشه یکم اطلاعات بدین،آخه ریسکه 1403/07/18 | 01:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_آرگون مدیر استارتر عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 1373 اععععکنکور ریاضی الان نیس که عزیزم تیر ماهه ایشالا سال بعد تیر ماه . ببین میگم فیزیک توی کنکور ریاضی ... عزیزم حسابانتون که ریاضی ماست،من آیکیو میزنم ریاضی روفیزیکتون فقط گسترده تره شیمی هامونم یکیهزمینمون هم یکیهآره کنکور اردیبهشت و تیر سال دیگست انقد فمر کردم گیج شدم
mashika عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 3289 مچکرم به خاطر راهنماییاتفیزیک ما۴فصلهیکی از فصلای ما برای شما۲فصله اتمی و هسته ای فداتشم عزیزی❤️آهان بله عزیزم درسته👌🏻👌🏻 از شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست خودمه
mashika عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 3289 عزیزم حسابانتون که ریاضی ماست،من آیکیو میزنم ریاضی روفیزیکتون فقط گسترده تره شیمی هامونم یکیهزمینمون ... گسسته ام در نظر داشته باش عزیزم قشنگ از هم گسسته میشی باهاش😂😂😂😂❤️❤️آره یکم تلاش کنی راحت میتونی فرهنگیان قبول شی ایشالا از شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست خودمه
_آرگون مدیر استارتر عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 1373 گسسته ام در نظر داشته باش عزیزم قشنگ از هم گسسته میشی باهاش😂😂😂😂❤️❤️آره یکم تلاش کنی راحت میتونی ... قربونت😂گسسته و آمار هم توی کنکور هستن؟گسسته درباره چی هست
mashika عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 3289 قربونت😂گسسته و آمار هم توی کنکور هستن؟گسسته درباره چی هست فداتشم💋بله عزیز دلم هستنکابوسه کابوس😂😂 از شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست خودمه