2777
2789

دوستان من رشتم تجربیه،درسم عالیه ذهنمم ذهن فیزیک و ریاضیه ولی شیمیم ضعیف تره

عاشق فیزیک شدم ینی عاشققققق

الان تصمیم گرفتم سال دیگه کنکور ریاضی بدم برای دبیری فیزیک

بنظرتون اگه تغییر رشته بدم،تو ریاضی طاقت میارم؟

میشه یکم اطلاعات بدین،آخه ریسکه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دقیقا مثل تو بودم 

کنکور ریاضی دادم 

اگه خر خون باشی موفقی 

اما الان که سالها میگذره اگه برگردم دنبال رسته ای میرم که به دردم بخوره 

فیزیک خوندن فقط یک علاقس چیز خواصی نداره

اللهم عجل لولیک الفرج
چرا از اول نرفتی رشته ریاضی؟خیییلی سختت میشه . سال چندمی؟

سال آخرم،متاسفانه نمیدونستم به چی علاقه دارم،مامانمم با توگه به اینکه ریاضیم قوی تر بود بهم میگفت برو ریاضی

اما به خیال پزشکی اومدم تجربی اما حالا از نظرم پزشکی ارزشش رو نداره چون من دوست ندارم تموم عمرم درس بخونم

چرا از اول نرفتی رشته ریاضی؟خیییلی سختت میشه . سال چندمی؟

هندسش و ایناش خیلی سخته؟

حجم کتاباش زیاده؟

چون من خودم پس زمینه فیزیک و شیمی و حسابان=مثل زیاضی ماست رو دارما

سال آخرم،متاسفانه نمیدونستم به چی علاقه دارم،مامانمم با توگه به اینکه ریاضیم قوی تر بود بهم میگفت بر ...

اوووووو سال آخری؟

ادامه بده واقعا راه برگشتت خیلییییی سخت میشه

هندسه ،حسابان،گسسته،فیزیک اصن مباحث خیلی سنگینه مجبوری از دهم بخونی خیلی جا میمونی

بنظرم فیزیک و توی کنکور بیشتر بزن شاید رشته ی فیزیک آوردی

از شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست خودمه

اوووووو سال آخری؟ادامه بده واقعا راه برگشتت خیلییییی سخت میشههندسه ،حسابان،گسسته،فیزیک اصن مباحث خیل ...

دبیری فیزیک واسه تجربی قفله باید از ریاضی رفت

ببین من اگه بخوام کنکور ریاضی بدم سال آینده همین موقع میدم،ینی از الان وقت دارم

هندسش و ایناش خیلی سخته؟حجم کتاباش زیاده؟چون من خودم پس زمینه فیزیک و شیمی و حسابان=مثل زیاضی ماست ر ...

هندسه واقعا سخته . من توی این سه سال از هندسه هیچی بارم نیس 

نسبت به رشته ی تجربی بله خیلی سنگین و فشرده تره . شیمی هامون که یکیه . فیزیک ۳ شما چند فصله؟برا ما ۶ تاعه

در کل فیزیک ریاضی مطالبش خیلی بیشتر از فیزیک تجربیه 

البته عزیزم داوطلب های رشته ی ریاضی خیلی کمه . یه اصطلاح هست میگن تعداد صندلی های دانشگاه بچه های فنی مهندسی از تعداد متقاضی های کنکورش بیشتره .

ببین فیزیک و حسابان و بخون . ضریب هندسه ۲ عه مهم نیس . اصن سوالای هندسه شو جواب نده

بقیه رو بزن

دبیری فیزیک واسه تجربی قفله باید از ریاضی رفتببین من اگه بخوام کنکور ریاضی بدم سال آینده همین موقع م ...

اعععع

کنکور ریاضی الان نیس که عزیزم تیر ماهه ایشالا سال بعد تیر ماه . ببین میگم فیزیک توی کنکور ریاضی ضریبش ۷ اگه اشتباه نکنم . فیزیک و حسابان و شیمی ضریب شون بالاست 

اگه معدلت بالا بشه ، بتونی تراز خوب بیاری ۷۰ درصد فیزیک بزنی راحت فرهنگیان قبول میشی

هندسه واقعا سخته . من توی این سه سال از هندسه هیچی بارم نیس نسبت به رشته ی تجربی بله خیلی سنگین و فش ...

مچکرم به خاطر راهنماییات

فیزیک ما۴فصله

یکی از فصلای ما برای شما۲فصله اتمی و هسته ای