2777
2789
عنوان

خواستگارم بیوه اس یه دختر داره و یه طرف صورتش قارچ پوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 4139 بازدید | 95 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا..‌خیلی دلم میگیره چرا اومده سراغ من؟اخه شرایطمونم بهم نمیخوره کهچی باخودش فک کرده 😭

از بس که خود خواهن اینجور آدما از خداشونه دختر بگیرن منم یه مورد داشتم که ده سال زندگی کرده بود طلاق گرفته بود...

عزیزم میدونی چیکار کن یارو که اومد واقعیت و بهش بگو، بگو من راضی نیستم به این ازدواج، دلم نیست و مطمئنم شما هم یه آدمیو میخوایی که باهات زندگی کنه و بالا سره بچت باشه  نمیخوایی من الان بله رو بگم و فردا روز خدایی نکرده طلاق بگیرم 

امیدوارم مادرت هم به خودش بیاد بفهمه دخترشی دشمنش که نیستی😔

2805
عزیزم میشه کامل درمورد شخصیت مادرت توضیح بدیی ،درمورد سوالاتم جواب بده لطفا: پدرت درقید حیات هستن ؟ ...

پدرم در قید حیاته بله ولی جدا شدن و ازدواج کرده زندگی خودشو داره

هیچ اطلاعی نداره از این موضوع خبر نداره و دودلم که باهاش درمیون بزارم یا نه 

بله کاملا مودی و عصبی

اکثرا دنبال مقصر میگرده و بیشتر مواقع منو مقصر میدونه

وضع مالیمون هم متوسط رو به پایین

یه نسبت فامیلی خیلی دور دارن ، رفت و امدی نداریم تابحال هم ندیدمشون

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

دقیقا..‌خیلی دلم میگیره چرا اومده سراغ من؟اخه شرایطمونم بهم نمیخوره کهچی باخودش فک کرده 😭

عزیزم تقصیر مادرته

مشخصه یه چراغ سبزی نشون داده مرتیکه ی بیشرف هول همچین جسارتی کرده اومده خاستگاری کسی که جای دخترشه

نمیدونم چن سالته و شرایطتت چطوریه ولی احتمالا  مادرت هم درست نمیتونه خرجتو بده هم میخاد تورو زودتر ردت کنه شوهر کنه

نمیتونی بری سرکار؟!

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
استارتر جلوی داماد سلیطه بازی دربیار تخس باش خودش فرار میکنه

خب با شناختی که از مادرم دارم همچین امکانیو ندارم 

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

عزیزم تقصیر مادرتهمشخصه یه چراغ سبزی نشون داده مرتیکه ی بیشرف هول همچین جسارتی کرده اومده خاستگاری ک ...

خیلی دلم میخواد برم سرکار ولی شهرستانیم فرصت شغلی نداریم

آره درسته مادرم موافقه 

۲۳ سالمه 

عزیزم تقصیر مادرتهمشخصه یه چراغ سبزی نشون داده مرتیکه ی بیشرف هول همچین جسارتی کرده اومده خاستگاری ک ...

دقیقا یه جورایی قضیه عحیبه همش حس میکنم زیر سر مادرشه الان که بهم گفت مودی و عصبیه مطمئن شدم که این آدم به خاطر رفتار مادرش به خودش جرات داده که از دختر ۲۳ساله خواستگاری کنه

به پدرت حتما بگو به نظرم

خب من تقریبا هیچ ارتباطی ندارم با پدرم و اینکه ادم سرد و بی تفاوتیه نسبت بهم

بعید میدونم اهمیتی بده و حقیقتش نگران واکنش مادرمم 

بر فرض محال پدرم بخواد پادرمیونی کنه یا حتی مانع بشه با شناختی که از مادرم دارم اوضاع خوب پیش نمیره 

خب من تقریبا هیچ ارتباطی ندارم با پدرم و اینکه ادم سرد و بی تفاوتیه نسبت بهمبعید میدونم اهمیتی بده و ...

نمی دونم فقط باید یه نفر پاش به این قضیه باز بشه که بتونه مادرت رو بشونه سر جاش 

2810