2777
2789
عنوان

خواستگارم بیوه اس یه دختر داره و یه طرف صورتش قارچ پوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 4139 بازدید | 95 پست
بقیه خانوادت چی میگن؟ اونا هم موافقم یا نه بزار بیان خواستگاری رفتین حرف بزنین بهش بگو من مخالفم

دیگه کسی نیست

فقط یه داداش دارم که اونم تو خودشه حرفی نمیزنه

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

بچه‌های کم‌سن تو رو خدا نظر ندین. کتک‌کاری کن چیه؟ فرار کن چیه؟؟؟؟اسی بگو نه و تموم. کسی نمیتونه مجب ...

یه کاربر خاص همش داره این کامنت ها رو میذاره

عجیبه برام

شوخیشم قشنگ نیست!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید بهش بگیم زیر بار زور نره. فرار همه چیزو بدتر میکنه. از آدم یه روسپی میسازن و تموم.

من منظورم از فرار 

فرار از خونه نبود گفت ۲۳ سالمه گفتم فراااار کن منظورم این بود از یارو فرار کنه ک ۱۶ سال بزرگتره ی اصطلاحه

عزیزم شما با این سنت جای خواهره اون بچه ای واقعا چقدر پرو ان یه سریا اون الان باید بره سراغ زنی که شرایطش مثل خودشه برای منم همچین اتفاقی افتاده اما خودم خودمو نجات دادم...

ایشالله که جور نمیشه سعی کن مادرتو قانع کنی با حرف عزیزدلم

2805
خاک

دلم آتیش گرفت برای این بچه‌ها. چطور بزرگشون کردیم ما که اینجوری حرف میزنن؟ چطور به ذهنشون میرسه اصلا؟ به خدا اینا پاک و خوبن، هم‌سن‌های من بد کردیم به اینا.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

دوستم رو مادرش نامزد کرد پسره 15 سال ازش بزرگتر بود دختره دست بردار نبود چهار ماه تمام هرجا می‌شست گریه میکرد مادرم بزور منو شوهر میده آخرشم مادره از حرف دوست و آشنا خسته شد و بهم زد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش میشد کسی کاری به کارم نداشته باشه ولم کنن انگار مردم و نیستم انگاری که وجود ندارم.کاش میشد وجود نداشتم
عزیزم شما با این سنت جای خواهره اون بچه ای واقعا چقدر پرو ان یه سریا اون الان باید بره سراغ زنی که ش ...

دقیقا..‌

خیلی دلم میگیره چرا اومده سراغ من؟

اخه شرایطمونم بهم نمیخوره که

چی باخودش فک کرده 😭

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

پدرم خبر ندارهجدا شدن و ازدواج کرده زندگی خودشو دارهکلا مخالفت نمیکنهدوسداره ازدواج‌کنم

هر پدر مادری دوست داره بچش ازدواج کنه ولی نه با هرکسی اگه خیلی تحت فشار قرار گرفتی از پدرت کمک بگیر 

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤
من منظورم از فرار فرار از خونه نبود گفت ۲۳ سالمه گفتم فراااار کن منظورم این بود از یارو فرار کنه ک ۱ ...

من قصد فرارر ندارم عزیزان اخه فرار چیه وضعم از اینی که هست بدترر میشه

2810