2777
2789
عنوان

معلم خصوصی

218 بازدید | 26 پست

سلام من پسر ۱۷ ساله ای هستم فارسی بخوانیم م عالیه شاگرد اولم تو این درس میخوام معلم خصوصی شم

لطفا کمک کنید نمیدونم از کجا شروع کنم و چه لازمه ممنون حروف الفبا زبان هم نبلدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثلا

مثلا باید برنامه بریزی هر جلسه چی میخوای یاد بدی از چه روشی یاد بدی چقدر زمان برای یادگیری اون مبحث نیازه، چه تمرینی میخوای به شاگرد بدی، و اینکه کامل به کتاب و مسائل جدید که هی عوض میشه تسلط داشته باشی

حالِ آدما بد نميشه كه، خوبيش كم ميشه، الان حالِ من كم خوبه، خيلى خيلى كم خوبه…
سلام پسرم تدریس با بلد بودن خیلی فرق داره، باید بلد باشی چطور و از چه راهی تدریس کنی

مثلا میشه توضیح بدید من یه تاپیک ی زدم دونبال شغل بدون سرمایه بعضیا گفتن معلم خصوصی منم اومدم دوباره این تایپیک کو زدم

مثلا باید برنامه بریزی هر جلسه چی میخوای یاد بدی از چه روشی یاد بدی چقدر زمان برای یادگیری اون مبحث ...

خوب منم اینو اوکیم 

مثلا یه روز یه درس همراه  با شعر  میسازم برای یاد گیری خودم از روی درس میخونم براش گوش کنه بعد میگم حالا تو بخون 

و...

مثلا میشه توضیح بدید من یه تاپیک ی زدم دونبال شغل بدون سرمایه بعضیا گفتن معلم خصوصی منم اومدم دوباره ...

به نظر من پدر و مادر برای بچه کلاس اولیشون معمولا به کسی که سن و سابقه اش بالاتر هست اعتماد میکنن چون پایه مهمی هست.

من خودم هم سن شما بودم نماینده یک چاپ خونه بودم و پیکسل و ماگ میفروختم، در واقع هیچ سرمایه ای نداشتم و از روی فروش محصولات اونها سود میگرفتم، اکثرا هم داخل مدرسه میفروختم، شما تو اینستا خیلی میتونی از این جاها پیدا کنی فقط حتما اول ازشون مطمئن شو، تو فقط قراره واسطه بشی و یه درصد از فروش اونا بگیری

یا میتونی تو درس های خود دبیرستان تاپ باشی و با همکلاسی هات ساعتی کار کنی، چون از ۱۰ سال پیش که تو کلاس اولی بودی تا الان خیلی مباحث عوض شده، خودم تو مدرسه بودم اینو میگم هر سال یه چیز جدید میاد تو کتاب هاشون و خب معلم ها دوره میبینن برای اون مسائل جدید

2810