2777
2789

بله مثبته برامن ازاینم کمرنگتر بود مثبت بود

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله مثبته برامن ازاینم کمرنگتر بود مثبت بود

😢اصلا موندم باور کنم یا نه؟خوشحال باشم یانه؟!صبر کنم تا۵ روز دیگه آزمایش بدم؟یا نه!

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم من نامزدیم بعد، 14روزقبلش پریودشدم، یه رابطه داشتیم که دخول نداشتیم ولی شاید منی ریخته باشه رو ...

نه دیگه پریود شدی.اگه خیلی شک داری بی بی چک بزن نهایت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😢اصلا موندم باور کنم یا نه؟خوشحال باشم یانه؟!صبر کنم تا۵ روز دیگه آزمایش بدم؟یا نه!

هم خوشحال باش هم صبر کن تا روز ازمایش هم فعلا صداشو درنیار تا ازمایش و سونو مطمعن بشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
هم خوشحال باش هم صبر کن تا روز ازمایش هم فعلا صداشو درنیار تا ازمایش و سونو مطمعن بشی

آره سری قبل بارداریم خارج رحمی بودش و همه فهمیدن💔۵سال منتظر بودم.ولی اینسری تا ۳ماهگی نمیگم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره سری قبل بارداریم خارج رحمی بودش و همه فهمیدن💔۵سال منتظر بودم.ولی اینسری تا ۳ماهگی نمیگم

منم دوتا سقط مکرر داشتم همه فعمیدن اما اینو باای وی اف باردارشدم تاشیش ماهگیم ب احدی نگفته بودم الان ی هفتس ب همه اعلام کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم دوتا سقط مکرر داشتم همه فعمیدن اما اینو باای وی اف باردارشدم تاشیش ماهگیم ب احدی نگفته بودم الان ...

من چشم خوردم بدجور!چون بلافاصله بعد اعلام بارداری درعرض ۴ روز افتادم خون ریزی و بتام افت کرد درصورتیکه قبلش رشد طبیعی داشت💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من چشم خوردم بدجور!چون بلافاصله بعد اعلام بارداری درعرض ۴ روز افتادم خون ریزی و بتام افت کرد درصورتی ...

اخی عزیزممممم چقدر بد خب خیلی مراقب باش الانم ب کسی هیچی نگو تاشکمت معلوم بشه.

خواهرشوهرای من اینقدررررر عوضین بعد ده سال مابچه دارشدیم اومدن توخونمون شوهرمو زدن رفتن حرومزاده ها سگ برینه ب قبر مادرشون بااین بچهایی ک پس انداخته گفتن چرا تو مستاجری و گرونی بچه اوردین.عوضیا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخی عزیزممممم چقدر بد خب خیلی مراقب باش الانم ب کسی هیچی نگو تاشکمت معلوم بشه.خواهرشوهرای من اینقدرر ...

😐😑🤦🏻‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😐😑🤦🏻‍♀️

براهمین چیزا میگم اگه واقعا میدونی و ب چشم اعتقاد داری ب کسی نگو بزار حسابی جاش سفت بشه من اون شب ک اینا ریختن خونم شوهرمو زدن از ترس کل بدنم قفل شده بود تا ی هفته تب داشتم حالم داغون بود خودمم نمیتونستم برم کمک شوهرم فقط گریه میکردم خدابهمون رحم کرد بچم چیزیش نشد

1
5
10
15
20
25
30
35
40