2777
2789
هیچوقت حلالشون نمیکنم.کلی وسیله خریده بودم تدارک دیده بودم میخواستم کیک سفارش بدم خانواده ی هردوطرفو ...

استرس نده دیگه به خودت بهش فکرنکن

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا لعنتشون کنه چقدر قالتاقن ترخدا باهاشون قطع رابطه کنید رفتید خونه ی جدید بهشون ادرس ندید

حالا من میگم شب یلدار برم دیدن پدرشوهرم باپسرشون اشتیشون بدم شوهرم میگه رفتی دیگه برو برنگرد خونه ی من اونا منو کوچیک کردن میخوای بری منتشونوبکشی

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا من میگم شب یلدار برم دیدن پدرشوهرم باپسرشون اشتیشون بدم شوهرم میگه رفتی دیگه برو برنگرد خونه ی ...

اصلا نرو دختر همچین خانواده ای رو بذار کنار ازشون بترس وقتی برادر خودشون رو زدن 

خدایی نکرده اگه بلایی سر بچه ات بیارن به هیچ عنوان نذار بچه ات رو ببین 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا نرو دختر همچین خانواده ای رو بذار کنار ازشون بترس وقتی برادر خودشون رو زدن خدایی نکرده اگه بلای ...

اوکی. شوهرمم راضی نیس برم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اوکی. شوهرمم راضی نیس برم.

به حرف شوهرت گوش بده اصلا نرو باید بیان جلوی تو به شوهرت بگن غلط کردیم ما رو ببخش اونا چشم دیدن زندگی و خوشی تون رو ندارن خودشون رو با این کارشون نشون دادن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به حرف شوهرت گوش بده اصلا نرو باید بیان جلوی تو به شوهرت بگن غلط کردیم ما رو ببخش اونا چشم دیدن زندگ ...

اوووووف تازه زبونشون درازه میگن ما بخاطر خودتون گفتیم مادلمون براتون میسوزه ک گفتیم تومستاجری و گرونی بچه نیارین شوهرمم گفت دلتون میسوزه بیاین کمک کنین دست بدست بشیم من خونه بخرم چرا حمله میکنین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کلا تا ۶ ماهگی نگو

۵ ماهگی دیگه شکمم بالا میاد می‌فهمن!بعد من بد ویارم همش بالا میارم و چیزی نمیتونم بخورم کافیه ۱ساعت کنارم باشن سریع می‌فهمن باردارم😑

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان شالله که شرشون کم بشه از زندگیت.

الهی امین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یاامام زمان چقدرناراحت شدم

دعا کن ب کوری چشم اونا بچم سالم بدنیابیاد پاقدمش خوب باشه خونه بخریم.

بچم بعد ده سال داره میاد اینجوری زدن تو ذوقمون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کن ب کوری چشم اونا بچم سالم بدنیابیاد پاقدمش خوب باشه خونه بخریم.بچم بعد ده سال داره میاد اینجور ...

دارم بچه شیرمیدم عزیزم حتما دعامیکنم خودت هم نذرشهیدسجادزبرجدی کن تواینترنت هست خواستی درموردش بدونی

دارم بچه شیرمیدم عزیزم حتما دعامیکنم خودت هم نذرشهیدسجادزبرجدی کن تواینترنت هست خواستی درموردش بدونی

ای جانم خدا نی نی تو برات حفظ کنه گلم ممنون

چشم حتما.

1
5
10
15
20
25
30
35
40