2777
2789
عنوان

سلام دوستم سومی رو ناخواسته باردارشده حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 44 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودشیرینی نیست اتفاقا خواستم بیدارت کنم به فحش کشیدی من وخودت و بکش بیرون غذاب و گناهش دامن گیر زندگ ...

خودت اگه بیفتی تواین شرایط سقط نمیکنی سومی رو نمی‌خواست قرص میخوردپشتشم قرص آرامبخش میخوردنگوارامبخشه قرص جلوگیری رواثرشوازبین می‌بره حامله میشه 

من کاری نکردم که بخوادکاری بشه

زندگی پس از زندگی یه قسمتش در مورد همینه که گناه ادم هایی که به سقط تشویق می کنند از خود اون ادمی که می خواد سقط کنه بیشتره 

خدا از من و تو بیشتز متوجه هست 

اگه الان حکمتش تو این بوده من و تو چه کاره ایم

شاید همین بچه پس فردا بشه تمام زندگی مادرش

زندگی پس از زندگی یه قسمتش در مورد همینه که گناه ادم هایی که به سقط تشویق می کنند از خود اون ادمی که ...

من خیلی بهش گفتم شوهرش نمی‌خواد خودش مشکل داره مریضه باید چیکارکنه نمیخوادباشوهرش مشکل داره شوهرش بهش خیانت کرده سرتون قضیه قرص خواب خورده کبدشوازبین برده معلوم نیست مشکلش چیه هنوزدکترنرفته

من خیلی بهش گفتم شوهرش نمی‌خواد خودش مشکل داره مریضه باید چیکارکنه نمیخوادباشوهرش مشکل داره شوهرش به ...

خب مریضه احتیاج به قرص خوردن نیست که خدابی نکرده رحمش و از دست بده یا اینکه بمیزه حتی 

بره دکتر خودش اجازه سقط میده راحت اونم تو بیمارستان 

2810