2777
2789
عنوان

داییم و زن داییم مهاجرت کردن کانادا

| مشاهده متن کامل بحث + 2074 بازدید | 70 پست

بچه ها همین الان که دارید تقلا میکنید که ایران رو با کانادا مقایسه کنید دلار گرون تر شد شماها رو کانادا راه نمیدن خیلی هاتون حتی امارات رو هم هیچ وقت نمی‌تونید ببینید بهتره به مشکلات خودتون بپردازید   نمیدونم چرا هر چی شرایط سخت تر میشه فشار و عقده اینایی که هیچ جا راهشون نمیدن نسبت به مهاجرت کرده ها بیشتر میشه 

من با شیری که جلوم نعره میکشه میجنگم نه با سگی که پشت سرم واق واق میکنه . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درآمدشون به دلار خواهد بود دیگه شما نگران نباش اینجا شماها حسرت آشغال های چینی رو دارید اونجا هر کی ...

تو نگران پولدارهای ایران نباش به موقش مسافرت خارجی هم دارن من حاظرم جنس اشغال استفاده کنم ولی استرس پولشو نداشته باشم اونهایی که چن سال پیش رفتن شرایطش ن بهتر بود الان شرایط رفتن از ایران به کانادا سخت شده  ویزا هم مشکل شده و کلا در کشورای دیگه اگه برا خودشون کار نبود بهت کار میدن

دشمنی که نه حسادت داری سطح زندگی اونا از شماها خیلی بالاتره و مثل شماها به زندگی سطح پایین عادت ندار ...

عزیزم کاش ادم مثل ما سطح زندگیش پایین باشه ولی مثل شما سطح شعورش پایین نباشه 

شما نمیدونم خودت کجا زندگی میکنی که انقدر عقده داری فکر میکنی بقیه به زندگی عزیز هاشون و فامیلاشون حسادت میکنن 

شما نگران پله های زندگی ما نباش 

نگران شعور و شخصیتت باش که خیلی پایینه 

درآمدشون به دلار خواهد بود دیگه شما نگران نباش اینجا شماها حسرت آشغال های چینی رو دارید اونجا هر کی ...

ببخشید ایالت تبریز تو ایران نیست که همش شماها شماها میکنی ؟😂😂😂

شعار ما : نی نی سایت فراتر از دار‌ک وب🗿🙏

نمیدونم والا سنشون بالاست تحصیلی که نمیتونن برن نسبتا پولدارن ولی

هر دو چن سالشونه بچه اینام دارن برا کار رفتن یا خوش گذرانی

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

2810