2777
2789
عنوان

داییم و زن داییم مهاجرت کردن کانادا

| مشاهده متن کامل بحث + 2074 بازدید | 70 پست
کجا چیزا تو ایران چند درجه دارن بهترین برندهای دنیا تو ایران تحریم هستن و شماها اصلا رنگش رو نمیبینی ...

منظورمو نگرفتی، قصدم از این حرف این بود که  اینجا کیفیت اگه پایینه ولی از پسش برمیای و استرس نداری اونجا گرونه و پراسترس حتی اگه بهترین برند باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کجا چیزا تو ایران چند درجه دارن بهترین برندهای دنیا تو ایران تحریم هستن و شماها اصلا رنگش رو نمیبینی ...

به تحصیلات کاری نداره من خیلی از فامیلامون اونجا هستن  ودر جریان فقط شما اطلاع داری

دوست شوهرم ۵ سال پیش رفت چند وقت پیش اومد ایران گفت سه سال تا جا بیوفتم سختی کشیدم تازه آرامش رسیدم اون کاری رفت الان عشق و حالشون سر جاشه کار هم واقعا کار میکنن بخور بخواب کارمندای ایرانی نیست

کاربر ۹۵ هستم 
منظورمو نگرفتی، قصدم از این حرف این بود که اینجا کیفیت اگه پایینه ولی از پسش برمیای و استرس نداری ا ...

کاملا برعکسه تو منظورمو نمیگیری چون دنیا ندیده هستی برای شماها گرونه برای خودشون نه مثلا ماشین هایی که شماها حسرتش رو دارید تو خیلی از کشورها خیلی ارزون تر از ایرانن 

پول شون مثل شماها کم ارزش ترین نیست که واقعا این چیزا رو نمیدونی ؟؟؟ 

من با شیری که جلوم نعره میکشه میجنگم نه با سگی که پشت سرم واق واق میکنه . 

ما دور ننداز😁

خب منظورم از اروپای غربی غرب اروپا نیست که،در زبان عامیانه میگن اروپای غربی،اسکاتلند و کشورای اسکاندیناوی و حتی مرکز اروپای که آلمانه بهشون میگن اروپای غربی

کاملا برعکسه تو منظورمو نمیگیری چون دنیا ندیده هستی برای شماها گرونه برای خودشون نه مثلا ماشین هایی ...

منم نگفتم برا خودشون گرونه گفتم برا کسایی که از ایران میرن گرونه وقصدم بحث نیست چون کلی تحقیق کردم دیدم کانادا به درد ایرانیانی متوسط اصلا نمیخوره  خیلی‌هاشون که میرن کانادا میگن از صبح زود  تا بوق سگ باید کار کنیم و نمیتونیم تفریح کنیم   برا خیلی پولدارا خوبه

کاملا برعکسه تو منظورمو نمیگیری چون دنیا ندیده هستی برای شماها گرونه برای خودشون نه مثلا ماشین هایی ...

چقدر شیوه بیانت زشته 

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه
منم نگفتم برا خودشون گرونه گفتم برا کسایی که از ایران میرن گرونه وقصدم بحث نیست چون کلی تحقیق کردم د ...

درآمدشون به دلار خواهد بود دیگه شما نگران نباش 

اینجا شماها حسرت آشغال های چینی رو دارید اونجا هر کی یه مدت کار کنه میتونه یه ماشین خوب بندازه زیر پاش حداقل 

تو ایران که پولدارها هم از خیلی چیزا محرومند چون بخاطر تحریم اصلا خیلی چیزا به ایران وارد نمیشه   

من با شیری که جلوم نعره میکشه میجنگم نه با سگی که پشت سرم واق واق میکنه . 

2810