2777
2789
عنوان

پسرم شبا بدون پوشک می خوابه

365 بازدید | 27 پست

۱۵ ماهشه

از پوشک متنفره

شب می خوام پوشکش رو تو خواب عوض کنم دیگه اجازه نمی ده پوشک جدید ببندم

بدون شلوار و پوشک می خوابه

پتو هم نمی ذاره روش بندازم

هوا هم داره سرد میشه،نمی دونم چیکار کنم

پوشک که پاش باشه تا صبح ۱۰ بار بیدار میشه

ولی بدون شلوار و پوشک تخت می خوابه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لخت یعنی؟نمیشه که خب

لباس داره

شلوار و پوشک نداره،البته من چند بار تا صبح سعی می کنم پاش کنم،یه جاهایی که خوابش خیلیی عمیق باشه موفق می شم

ولی بیشتر وقتا سریع متوجه میشه و تو خواب شلافه بازی در میاره

کهنه بهداشتی بخر حالت نوار بهداشتی بزار براش که احیانا اگه جیش کرد ،همه جاش خیس نشهنصف شبم باید چکش ...

شبی چند بار چکش می کنم

خودم سردم میشه،ولی چون اون بدون پتو می خوابه روی خودم پتو نمی گیرم تا بفهمم هوا الان چقدر سرده 

شبی چند بار چکش می کنمخودم سردم میشه،ولی چون اون بدون پتو می خوابه روی خودم پتو نمی گیرم تا بفهمم هو ...

بنظرم بیخیالش شو زیرشو گرم کن فضای خونرو دمای مناسب بزار زیاد سخت نگیر درست میشه اگه کوچیکه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شبی چند بار چکش می کنمخودم سردم میشه،ولی چون اون بدون پتو می خوابه روی خودم پتو نمی گیرم تا بفهمم هو ...

عزیز اتاق رو گرم نگه دار چاره نیست احتمالا پسرتون از اون بچه های حساسه.شلوارک نخی و یکم آزاد پاش کن ببین چجوریه.

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@