2777
2789
عنوان

حس میکنم خیلی خنگم

102 بازدید | 6 پست

درسام بد نیست  ریاضیم خیلی قویه ولی حفظیاتیم داغون تمرکز ندارم نمیتونم بخونم زیاد حالم بد میشه هر وقت ادبیات و مطالعات میزارن جلوم حالت تهوع میگیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
منم به زور می خوندم. اون موقع نمی دونستم چیزی به اسم adhd هست. الان شنیدم که adhd ها کارهایی که علاق ...

Adhd فقط تمرکز نداشتن نیست. خیلی علائم دیگه داره و یه بیماری محسوب میشه. کسی که تمرکز نداره ، فقط تمرکز نداره. برای این یدونه مشکل مشاور میتونه خیلی کمکش کنه و اگه شدتش بالا بود ارجاعش بده به روانپزشک

💕💫
Adhd فقط تمرکز نداشتن نیست. خیلی علائم دیگه داره و یه بیماری محسوب میشه. کسی که تمرکز نداره ، فقط تم ...

اسمش اختلال نقص توجه و بیش فعالیه. بنابراین یه مشکل بزرگش تمرکزه. من هم تشخیص نگذاشتم روی استارتر. راهنمایی کردم که احتمالش رو در نظر بگیره و تست بده.

ترنج