2777
2789
عنوان

دوستم واسه پزشکی میخواد با ی جانباز ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 47 پست

خدا یکاری میکنه که با همین سهمیه هم دانشگاه قبول نشه
حالا ببین
چیده براش ردیف ردیف
😉😊 به دوستت بگو خیلی احمقی

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

اگه طلاقش نداد چی؟ 

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حماقت و سوءاستفاده هم حدی داره.

اگر دوستت چنین کاری کرد از ته قلبم براش آخر و عاقبت بدی می خوام چون داره با این کار کثیف و دروغین حق بچه هایی که واقعا لیاقت پزشکی رو دارن میگیره‌.

بعدشم مگه این رشته چقدر ارزش داره که شرفت رو بفروشی؟؟

بعد ها که پزشک شد میخواد بگه من چجوری قبول شدم؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

همین خنگا چند ساله جای ما رو می گیرن با رتبه های عالی هیچ جا قبول نمی شیم

خدا لعنتشون کنه

چه اونایی که از سهمیه پدر و برادر استفاده می کنن چه اونایی که اینجوری... 

19 جور سهمیه کوفتی هست برای کنکور

من که به انتخاب رشته امسالم امیدی ندارم

(شلوار مش رجبم اکانتم تعلیق مشکی شد🥂) من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی" 
نه بابا اصلا تو پزشکی از این خبرا نیس انقدر مشروط میشی که اخر اخراج میشی😂

همون تو علوم پایه درجا میزنه

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
چ دوست زرنگی😂

این زرنگی نیست اوج کثافت بودنه

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

همین خنگا چند ساله جای ما رو می گیرن با رتبه های عالی هیچ جا قبول نمی شیمخدا لعنتشون کنهچه اونایی که ...

من سال ۸۴ دانشجو بودم با رتبه ۴۰۰ تجربی تو یه کلاسی مینشستم که بغل دستیم رتبه اش ۲۵۰۰ بود فقط چون سهمیه داشت. تازه الان بدتر شده شرایط

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
من سال ۸۴ دانشجو بودم با رتبه ۴۰۰ تجربی تو یه کلاسی مینشستم که بغل دستیم رتبه اش ۲۵۰۰ بود فقط چون سه ...

84 خوب بوده تازه

الان طرف 90 هزار آورده می ره پزشکی گناباد و... 

قشنگ دو تا صفر می اندازه

من با رتبه عالی باید نگاه کنم چه جوری حقمو می خورن

(شلوار مش رجبم اکانتم تعلیق مشکی شد🥂) من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی" 
عه وا😂بدبخت داره قانونی پیش میره میخاد زن جانبازه بشه بتونه قبول بشه😂😂

یه ازدواج فیکه چون بعد از قبولی میخواد طلاق بگیره.

گیریم اصلا طلاق نگیره برای چی باید سهمیه داشته باشه؟؟

واقعا فحش به قبر پدر کسی که قانون سهمیه رو پیشنهاد کرد.

منم می خوام  کیسش نیست 😂😂😂 هر شب به این نتیجه میرسیم با دوستام فرداش یادمون میره باز شب دوباره 😂😂😂

کاربری سوممه جدید نیستم برای سال ۹۸                         خدای عرضه اینو بهم بده که برای هدفم بجنگم و بهش بالاخره برسم 🙏
2810