دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
۱۲ سال پیش از من ۸۰۰ هزار تومن گرفتن البته من هزینه بیمارستان نداشتم و بیمه داد
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
من دخترم رو بیمارستان بابک سزارین کردم ۱۳میلیون سال ۹۸
پسرم رو شش ماهه پیش تو بیمارستان پارسا سزارین کردم ۲۸میلیون
اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج
اکثر دکترا میگیرن تازه این ۵ گفته خوبه مورد بوده ربع سکه گرفته!
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
همه دکترا اینجوری هستن. فقط نمیفهمم حالا یکی تحت نظر پزشک خاصی نباشه تکلیفش چیه ؟ کسی که بخواد تو بیمارستان زایمان کنه و زیر نظر پزشک خاصی نباشه نامه باید از کی بگیره؟
منم دنبال دکتری هستم که تهران باشه و با بیمارستان خصوصی کار کنه و دستمزد جدا نگیره
کدوم سمتی دکتر من هزینه جدا نمیگیره
اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج