2777
2789

اگه شیر خشک و بیشتر از مقداری که روش نوشته بدم تپل میشه ؟؟؟ ۶ ماهه اس خیلی لاغره شیر کم میخوره

# الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسرمنم شش ماهشه خیلی کم شیرخشک میخوره

بچت قدووزنش چنده 

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج

بچه باید وزن طبیعی خودش رو داشته باشه و هروقت خودش گشنش شه میخوره تپل شه چه صیغه اییه

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
پسرمنم شش ماهشه خیلی کم شیرخشک میخورهبچت قدووزنش چنده

نمیدونم وزنش با ترازوی خودمون وزن کردم ۷ کیلو شد

# الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔
بچه باید وزن طبیعی خودش رو داشته باشه و هروقت خودش گشنش شه میخوره تپل شه چه صیغه اییه

آخه همه میگن چرا لاغره چرا لپ نداره چرا همش استخونه 😞😞😞😞

نمیدونم وزنش با ترازوی خودمون وزن کردم ۷ کیلو شد

ماشاالله وزنش خوبه دیگه واکسن شش ماهگی زدی؟؟؟

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج
دیگه شیرخوار بیشتر از حد ی که خودش میخواد نمبخوره که.. منظورتو نمیفهمم چقدر بدی

مثلا ۶۰ تا دو قاشق شیر خشک ،من میخوام ۲/۵قاشق شیر خشک بریزم بلکه یکم تپل شه

آخه همه میگن چرا لاغره چرا لپ نداره چرا همش استخونه 😞😞😞😞

همه ببخشید شکر میخورن وزن هر بچه بر استس روند رشد خودش محاسبه میشه وقتی مشکلی نداره چرا باید بیخود اذیتش کنی خدایی نکرده فردا روز دیابت و هرچیزی بگیره

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
2810