شاید بگید ناشکری نکن و... ولی واقعا ارامش زندگیم رفته
کنار شوهرم حالم خوب بود و ارامش و عشق داشتیم ولی ۶ ماهه زایمان کردم نه خواب درست دارم نه میتونم تفریحی کنم تا حتی یه تلویزیون ببینم یا با شوهرم در ارامش صحبت کنم رابطه که به کنار کلاا
دیروز پریود بودم حالم خیلی بد بود ولی مهم نیست باید به بچه شیر بدی یسره بغلش کنیبعد میگی جهنم حداقل ...
خدا جگر گوشه تونو حفظ کنه اوایلش همینه رفته رفته همه چی میفته رو غلطک ، بعضی بچه ها بدعنقن مثل پسر خودم که تا 5 سالگی ساعت 4 صبح میخوابید! ولی دخترم از همون اول خواب منظمی داشت
الان هم بازی شدن و دعوا دارن آشتی هم
منم به کار خودم میرسم
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باید سعی کنی برای حودت برنامه مفرح تر بچینی ...افسرده شدی.خواهرم دقیقا مثل شما چند ماهه زاییده انقدر شاد شاده ..دو تا بچه داره...همش شاده.چون تو تایم خواب بچه برنامه داره غذا و نظافت و