2777
2789

خانوما پسرم کلاس اوله . چون جدا نمیشه ازم من چند روزه که باهاش تو مدرسه میمونم .اضطراب داره و ترس.ریشه اش هم اینه که تو اجتماع نبوده و کلا محدودد بوده . بعد تو مدرسشون روزای  اول که موندم پشت در کلاس بودم . صدای معلمای دیگه رو میشنیدم تو کلاس خیلی داد بیداد میکنن.خود همین معلمشون یه هفته بعد شروع کلاس که وارد کلاس شد بچه ها مثل این که بعضیاشون برپا نکرده بودن اوه با چنان عصبانیت و غیظ و اخمی رفت سمتشون و شاکی شد که نگو .حالا نمیدونم این واسه کشتن گربه دم حجله بوده که حساب ببرن یا چی.از خانم مدیر که نگم .سر صف همش فریاد. میزنه . روزای اول میگفت من گفتم سه دیگه دهنا بستههههه.ببندین دهنتونو.

پسر منم اصلا تو باغ نیست و قانون مقررات حالیش نیست.مدارا نمبکنن انگاربعد منی که هر روز میام میمونم اینجا اگر با پسرم بد رفتاری کنن که هر چی رشتم پنبه میشه و این بچه نمیمونه دیگه.سمت شما چطوریه؟طبیعیه اینقدر داد بیداد سر بچه ها .کاش میبردم همون غیر انتفاعی.اونجا اصلا از این چیزا ندیدم.خود من همش استرس دارم نکنه با منم داد بیداد کنن چون میمونم حیاط مدرسه

پسرم دولتی هست 

مدیر بدو ورود میاد با بچه های اولی دست میده و بغلشون می‌کنه میرن صف بعدش 

با سالهای بالاتر فقط دست میده 

اصلا یکبارم پسرم نگفت برام داد زدن 

غیر انتفاعی هم همینه دیگه بستگی به شعور و شخصیت معلم و مدیر داره خوب و بد همه جا هست 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واسه من می‌ره غیر انتفاعی نه والا ناز بچه رو میکشن.

معلم ها که کلن آرومن.ناظم هم همینطور.مدیر ممکنه داد بزنه. اونم رو سر بچه کلاس6ب بعد.نه کلاس اولی...گناه دارن اولی ها

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

عزیزم همه جا همینه مگه خودمون یادت نی بخدا زمان ماهم بود باید بی تفاوت باشه بچه  

همیشه اینو بدون بچه تو برای خودت عزیزه نه دیگران بعد ما دوتا بچه داریم مغزمونو میخورن دیگه معلم با 30 تا بچه تو کلاس طرفه سر سام میگیره خب اونم پسر 

اولا تو باید رو بچه ات کار کنی

ببری تو اجتماع ، پارک 

مهد کودک بردی پسرت و؟

باهاش صحبت میکنید خانوادگی ؟

دوما معلم ها محبورن اخم کنن و یه خورده داد بزنن

چون پسر بچه ها کار دستشون بیاد

خب قوانین و خودت باید به بچه یاد بدی

البته روز های اوله رفته رفته بچه ها به قوانین عادت میکنن

یکی از بچه ها گوله گوله اشک میریخت و کلاس نمی رفت .تو کلاس پسر من نبود البته.فهمیدم سال قبل پیش رفته خیلیم شاگرد خوبیه ‌.دوستای پیشش هم تو کلاس شونه . یکم ازش در حین گریه پرس و جو کردم . گفت خانم داد میزنه . به مامانش گفتم با معلمش مشکل داره هی مجبورش نکن بره سر کلاس .چون هی میبردنش و دو دقیقه بعد میومد بیرون با گریه.خانومشونم شاکی میشد نظم کلاس و به هم میزنه . من تعجب کردم عوض این که فکر رفع مشکل این بچه باشه فکر نظم کلاسه.مامانش گفته بود خانم داد میزنه به معاونا .تا این که معلمشون اومد با کلی ناز کشیدن و قربون صدقه و این که تو نماینده باش و اینا بچه رفت سر کلاس و دیگه بیرون نیومد.یعنی با یذره قربون صدقه از سمت منبع مشکل بچه رام شد .باورم نمیشد .

حالا بچه منم یه ذره معلم همکاری کنه میمونه مدرسه و منم نجات پیدا میکنم

به خاطر همین چیزاست ک میگن پیش 1و2بچه هارو بزارین ک دیگ برا کلاس اول این مشکلات ب وجود نیاد خواه ناخ ...

بله دقیقا

یاد میگیره سر کلاس بشینه

درست گوش بده

ساکت بشینه

از حقش دفاع کنه

با بقیه صحبت کنه

یکی از بچه ها گوله گوله اشک میریخت و کلاس نمی رفت .تو کلاس پسر من نبود البته.فهمیدم سال قبل پیش رفته ...

خب ببین تربیت بچه مشکل داره دیگه

معلم باید کلاس و ساکت کنه

وقتی خانواده بچه رو لوس بار بیارن اینجوری میشه

وگرنه چرا بقیه گریه نمیکنن؟

معلم نمیاد بزنه بچه ها رو که

فقط داد میزنه 

اولا تو باید رو بچه ات کار کنیببری تو اجتماع ، پارک مهد کودک بردی پسرت و؟باهاش صحبت میکنید خانوادگی ...

من بچم از اون بچه های مشکل داره.به دلیل این که باباش نذاشت بره تو احتماع .کلا ایت سالها محدود بوده .ولی مدارا نمیکنن .توقع دارن عین بچه های دیگه باشه.

بلد نیست قوانینو.یاد هم نمیگیره حالاحالا ها.ولی حرفم اینه نباید داد بزنن.

به خاطر همین چیزاست ک میگن پیش 1و2بچه هارو بزارین ک دیگ برا کلاس اول این مشکلات ب وجود نیاد خواه ناخ ...

دو ماه پیش رفت غیرانتفاعی .اونجام جدا نمیشد و با بچه ها نمیساخت .از دوماه یک ماهش مریض بود .یکماهم ناپیوسته رفت.ولی کلی مدارا میکردن .من خودم خواستم بیاد این مدرسه دولتی که مثلا محیط عوض شه دیگه بره مدرسه و جدا شه از من

من بچم از اون بچه های مشکل داره.به دلیل این که باباش نذاشت بره تو احتماع .کلا ایت سالها محدود بوده . ...

اخه فقط بچه شما نیست که با هاش مدارا کنه

۳۷,۳۸ نفر دانش آموزه 

چیکار میتونه بکنه

نمی دونم سر کلاس رفتید یا نه

ولی خیلی سخته بچه ها رو ساکت کنی

یکی صحبت میکنه با پشتی ، یکی داره راه میره ، یکی با بطری بازی میکنه ، یکی داد میزنه

نمیشه دونه دونه روحیات بچه رو در نظر بگیری که

بهتره بری پیش روان شناس کودک ، که یه سری تمرین میده ، روحیات بچت درست میشه

بازم مدرسه شما منکه ندیدم از این چیزا تو مدرسه دخترم

نه اینا خیلی مهربان هستن 

از سال بالای ها پرسیدم هیچ پرخاشی ندارن 

با اینکه پسر هستن و کنترلشون سخت 

معلمشون هم خیلی آرامش داره و آروم صحبت می‌کنه 

البته تازه کار نیست پونزده بیست سال سابقه داره شاید دیگه با جو کلاس ها آشنا شده و می‌تونه با آرامش حل کنه برای اون باشه 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب ببین تربیت بچه مشکل داره دیگهمعلم باید کلاس و ساکت کنهوقتی خانواده بچه رو لوس بار بیارن اینجوری م ...

اتفاقا بچه آروم و خوبی بود .روحیه اش حساسه.مامانش گفت انقدر خونه آرومه که کاری نمیکنه ما بخوایم داد بزنیم و دعواش کنیم .مشقاشو دیدم چقدر تمیز و خوب نوشته بود برعکس پسر من 😐اصلا کیف کردم.

از یکی دیگه از بچه های تو کلاس همین آقا پسر پرسیدم معلمتون خوبه ؟گفت خط کش داره فکر کنم گفت میزنه مطمین نیستم.که من گفتم حتما کار بدی میکنید؟گفت کار بد نمیکنیم نمی دونم چرا🤨

2810