2777
2789
عنوان

مگه با پسر بچه های کلاس اولی داد و بیداد میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 24 پست
عزیزم همه جا همینه مگه خودمون یادت نی بخدا زمان ماهم بود باید بی تفاوت باشه بچه همیشه اینو بدون بچه ...

زمان ما اصلا دعوا نمیکردن ما رو🤔البته آروم هم بودیم.

ولی میگم براشون مهم نیست مدارا کنن تا بچه یکم راه بیفته و من ببچاره هی نمونم اینجا.از اینم مثل بقیه توقع دارن

خلاصه فهمیدم روحیات بچه من به غیر انتفاعی میخوره که باهاش بد تا نکنن که اینم بهانه کنه و نره.چون این همینجوریشم ترس از اجتماعو داره .و این که مهم نیست بچه معلمش خوب درس بده و فلان.مهم اینه اخلاقش خوب باشه.چون درس و در نهایت این خود منم که باید بهش یاد بدم چون تو کلاس خیلی حواسش جمع نیست.

این نتایج در مورد بچه من صادقه شاید واسه بقیه اینطور نباشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله دقیقایاد میگیره سر کلاس بشینهدرست گوش بدهساکت بشینهاز حقش دفاع کنهبا بقیه صحبت کنه

دقیقا واقعا من نمیفهمم چرا پیش دبستانی نمیزارن یکم بچه اجتماعی بشه تازه من از قبل پیش ک نوباوه بود گذاشتم دخترم و اما گفتم روز در میون هم میرفت مهد انرژیش تخلیه میشد هم اینکه تو نوباوه بیشتر رو تمرکز بچه کار میکردن و اینکه بچه ها اجتماعی بشن دوست پیدا کنن اما اصلا بهشون گیر نمیدادن دختر من یهو از تو کلاس میدویید بیرون 😂رفت پیش 1یکم سخت گیر تر شدن و یکم باهاشون درس کار میکردن و حق نداشتن از کلاس بیان بیرون خب یکم سختش بود و می‌گفت خوشم نمیاد از مهد اما ابدیت شد امسال مهدشو عوض کردم چون قبلی رو دوست نداشت خدارو شکر دیگ نمیگه اه حالم از مهد بهم میخوره همش درس کار میکنن یا نمیزارن بازی کنیم کم کم داره مقررات و یاد میگیره حتی وقتی میاد از دعوایی مربیش کرده بچه هارو تعریف میکنه من هیچی نمیگم فقط گوش میکنم میگم حتما مربیت حق داشته البته ک جایی بخواد حق دخترم ضایع بشه پشت دخترمم اما باید بدونه ک هر جایی ی قانونی داره

دو ماه پیش رفت غیرانتفاعی .اونجام جدا نمیشد و با بچه ها نمیساخت .از دوماه یک ماهش مریض بود .یکماهم ن ...

خب عزیزم چرا مهد نذاشتیش اگر مهد میذاشتیش الان هم پسرت بهتر بود برا مدرسه هم خودت خیالت راحت تر بود هم تا الان اجتماعی هم شده بود صددرصد

خب عزیزم چرا مهد نذاشتیش اگر مهد میذاشتیش الان هم پسرت بهتر بود برا مدرسه هم خودت خیالت راحت تر بود ...

دو روز رفت مهد روز سوم مریض شد کارش به بستری کشید.بازم رفت پیش دبستانی ویروس گرفت کارش به بستری کشید به خاطر عفونت ریه .هر دو بار باباش دیگه گفت نره مشکلاتم یکی دو تا نیست

خب عزیزم چرا مهد نذاشتیش اگر مهد میذاشتیش الان هم پسرت بهتر بود برا مدرسه هم خودت خیالت راحت تر بود ...

من از خدام بود بره تو اجتماع ولی اینقدررر هی ویروس میگرفت و کارش به آنتی بیوتیک و بستری میکشید که خونه مامانمم با ترس و لرز میرفتیم چه برسه اجتماع

دو روز رفت مهد روز سوم مریض شد کارش به بستری کشید.بازم رفت پیش دبستانی ویروس گرفت کارش به بستری کشید ...

میدونی همه بچه ها همینطورین سال اول همش مریضن دختر منم اولین باری که گذاشتمش مهد دخترم همش مریض بود و شوهرم کلی دعوام کرد اما هی گفتم خوب میشه از اول سال تا آخر سال یا مریض بود یا دل درد با اینکه بهترین مهد گذاشتمش بعد دیگ رفتم با مدیر ب دعوا ک این چ وضعشه گفت ببینین بچه ها سال اول اینجورین تا سیستم دفاعیشون عادت کنه زمان میبره تا بدن بچه مقاوم تر بشه الان فک کردی امسال ک کلاس اوله مریض نمیشه؟چرا دیگ همه بچه ها مریض میشن عزیزم

من از خدام بود بره تو اجتماع ولی اینقدررر هی ویروس میگرفت و کارش به آنتی بیوتیک و بستری میکشید که خو ...

پس مقصر خودتونین عزیزم چون همه بچه ها مریض میشن منم همه اینارو کشیدم بچه مریض میشه باز خوب میشه اما اینکه از همه دورش کنیم که مریض نشه دارین ایندشو خدشه دار میکنین همه بچه هاشون براشون خیلی عزیزه اما اینکه خیلی سوسول بار بیاری کار درستی نیست و بدن بچه مقاوم نمیشه شربت مولتی و تقویت سیستم ایمنی بهش بده بقیشم کار نداشته باش ب نظرم دیگ هم مدرسش نرو و بگو تو بزرگ شدی من خجالت میکشم بیام تو حیاط بشینم چ خبره بچه کلاس اولی اینقدر لوس 😐

پس مقصر خودتونین عزیزم چون همه بچه ها مریض میشن منم همه اینارو کشیدم بچه مریض میشه باز خوب میشه اما ...

درسته ولی کمتر بچه ای دو بار  و هر بار به مدت یک هفته بستری شده .اغلب بچه ها سه چهار روزه اوکی میشن اما این نه.بعدم قبول دارم پدرش واقعا حساس و وسواس بود و تصمیم اون بود این کار.من نمیتونستم چیزی بگم چون اگر مریض میشد و بستری میشد پای من گیر بود .

اانم بچه وااااقعا احساس ترس و ناامنی میکرد و بعد چند روز که خودش میرفت مدرسه یهو گفت نمیرم . پاشو از در مدرسه تو نمیذاشت.فکر میکنم حضورم کمک کرد تا حس ناامنیش از بین بره و دیگه کل روز نمیگه اسم مدرسه رو نیار و نمیرم . بعد یه مدت میخوام دو ساعت آخر و نمونم . ولی نمی دونم عکس العملش چیه.نه بابا منطقش اینجوری نیست که از این حرفا بگم و اونم سریع قانع شه.جریان سخت تر و پیچیده تر از این حرفاس.بگه نمیرم دیگه تمووووم.مگه با خوش رفتاری و مدارا با دلش بشه کاری کرد.اونم عوامل مدرسه حوصله و اعصاب ندارن انگار.

میدونی همه بچه ها همینطورین سال اول همش مریضن دختر منم اولین باری که گذاشتمش مهد دخترم همش مریض بود ...

الان رفته مدرسه هنوز مریض نشده گوش شیطون کر.امروز به سه نفر اینو گفتم . خودم چشمم شور نباشه خوبه.شهریور می رفت پیش دبستانی از بیست و هفت روز هفت روزشو رفت بقیشو پشت سر ام ویروس میگرفت و مریض میشد🙄