2777
2789
عنوان

موقع عصبانیت سر پسرم داد میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 92 پست
به نظرم نقش همسرتونم کمرنگ نیست انگار همه مسئولیت افتاده رو گردن شمااونم فشار میاره کاش باهاش تقسیم ...

کلا من کنارشم و اون ۱۲ ساعت خونه نیست وقتیم هست کمک میکنه غذا میده یا بازی میکنه اونم خسته میشه من درکش میکنم اما فقط میخوام درکم کنه 

اما اکثرا کاراشو من انجام میدم

تو از اون دسته از افرادی که فردا پس فردا اگه شوهر یا پارتنر رفیقتو توی خیابون ببینی که داره حتی از ی ...

دقیقااااا😂

غلط میکنه از خانوم ادرس بپرسه خو از آقاها آدرس بپرسه😒😂

از من بترس😂🗿

‌' شِیطانی‌دَرقالِب‌فِرِشته! '

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید کم خونی. مولتی ویتامین خارجی و قرس آهن مصرف کنشاید بهتر شدی. دوره فرزند پروری درنا شریفی رو هم ...

اتفاقا ویتامین خارجی مصرف میکنم دکتر هم رفتم گفته استرس نداشته باش 

باشه عزیزم ممنون ک پیشنهاد دادی 

حتما دعات میکنم

دقیقااااا😂غلط میکنه از خانوم ادرس بپرسه خو از آقاها آدرس بپرسه😒😂از من بترس😂🗿

با درود فراوان خدمت کاربرای عزیز نی نی سایت، میدونم خیلیاتون از کاربری آقا خوشتون نمیاد ولی خواهشا بهم رحم کنید گناه دارم     
اتفاقا ویتامین خارجی مصرف میکنم دکتر هم رفتم گفته استرس نداشته باش باشه عزیزم ممنون ک پیشنهاد دادی ح ...

دوره های فرزند پروری ارزش هزینه دارن. این  که من خودم تهیی کردم خقب بود

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
شیطان جلوم تعظیم میکنه😌😂

اصلا شیطان با وجود تو میخواد خداپرستیو دوباره شروع بکنه بذاره تو بقیه رو گول بزنی     

عامل بازنشستگیش داری میشی

با درود فراوان خدمت کاربرای عزیز نی نی سایت، میدونم خیلیاتون از کاربری آقا خوشتون نمیاد ولی خواهشا بهم رحم کنید گناه دارم     
مثل شما شروع شد اعصابم خورد میشد تحمل نق نقاب بچه رونداشتم سرش دادمیزدم کم کم دعواش میکردم اخرم رسید ...

عزیزم درکت میکنم خیلی سخته و‌واقعا با کفش کس دیگ باید زاه بری تا حالشو بفهمی

چاره ای نداریم باید بتونیم اول حال خودمون بعد بچه هامونو شاد کنیم هم ما گناه داریم هم اونا

بله حرفهای شما هم‌درسته نمیدونم مشکل اصلی از کجاس‌واقعا مادر بودن سخته فشار زیادیه درک هم نشیم و‌انگ ...

به خودت سخت نگیر خواهر

من جای خودش محبت می‌کنم. جای خودش تشویق می‌کنم. جای خودش داد می‌زنم. حتی جای خودش کتک می‌زنم. البته در حد اینکه بزنم پشت دستشون. ولی خب نشون میدم که تنبیه شدن. بعدشم عذاب وجدان نمی‌گیرم چون می‌دونم لازم بوده. 

ببین گلم پدرم 35 سال معلم بوده. 2سال پیش بازنشسته شد. سالهای آخر خیلی می‌نالید. می‌گفت بچه‌ها و خانواده‌ها به شدت بدتربیت شدن. همیشه می‌گه این نسل در آینده اوضاع خوبی نداره چون تربیت‌شون درست نیست. مگه میشه به بچه نگی بالا چشمت ابروئه. می‌گفت حتی من که معلم بودم اگه به خاطر انجام ندادن تکالیف بچه رو دعوا می‌کردم خانواده‌ش میومدن با من بحث و جدل که چرا بچه رو تحقیر کردی. 

بابام می‌گفت نه خودشون تربیت می‌کنن نه اجازه می‌دن من تربیتشون کنم😅

خب پسسسسسسس گودرت از آن ماست😂🔪

خدااا به داد کسی برسه که فقط مسیرش اندکی به سمت تو برسه 

به خودت سخت نگیر خواهرمن جای خودش محبت می‌کنم. جای خودش تشویق می‌کنم. جای خودش داد می‌زنم. حتی جای خ ...

خدا پدرتونو و بچه هاتونو نگه داره 

این نسل بله کارش سختتر شده انگال هرکس هرکم‌و‌کاستی تو خانوادش دیده دلش نمیخواد سر بچه خودش بیاد 

همسر منم بیش از حد حساسه سر هرچیزش از کوچیک بگیر تا بزرگ و‌ بحثمون میشه هی

من خودمم حساسم ولی نه مثل اون

خدا پدرتونو و بچه هاتونو نگه داره این نسل بله کارش سختتر شده انگال هرکس هرکم‌و‌کاستی تو خانوادش دیده ...

زنده باشی عزیزم

همچنین عزیزان شما رو

ان‌شاءالله هر چی خیره پیش بیاد. 

رفیقمه وظیفشه جایی تگش میکنم بیاد😒😒😂@ملکه۴۵۵منم نکنه جایی ازم بد گفتی افسون که میگه چرا زا به را ...

ن بابا دیوونه مامانم زنگ زد رفتم الان هم برم ناهار دارم میزارم جارو برقی بکشم ب کوزتیم برسم

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝