2777
2789
عنوان

موقع عصبانیت سر پسرم داد میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 92 پست

شاید کم خونی. مولتی ویتامین خارجی و قرس آهن مصرف کن

شاید بهتر شدی. 

دوره فرزند پروری درنا شریفی رو هم از الان گوش بده و دعام کن

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
سکوت خوبه اما خیلی عوامل تو‌بزرگ‌کردن بچه تاثیر داره فقط اعصاب درست نیست

بعدش با آرامش صحبت کن باهاش 

هیجای جهان گفته نشده برا تربیت داد بزنین سر بچه 18 ماهه 

‌' شِیطانی‌دَرقالِب‌فِرِشته! '

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید مدام ب خودمون بگیم این بچه اس... نمیفهمه و کسی رو جز ما نداره... هزاربارم باید ب خودم بگم🤦🏻‍♀️

اگه مادر مهربون و صبوری داشتم برام راحت بود... ولی باید قطع کننده این زنجیره من باشم.

🌸

به نظرم نقش همسرتونم کمرنگ نیست 

انگار همه مسئولیت افتاده رو گردن شما

اونم فشار میاره 

کاش باهاش تقسیم مسئولیت بکنید ، یه وقتایی برید بیرون بدون دغدغه استراحت کنید ، یهویی از خستگی واکنش شدید ندین

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم
ولی اشتباهه کاش بتونیم انجام ندیم

عزیزم فکر کردی ما چی هستیم؟ ما هم انسانیم. خسته میشیم. حق هم داریم. 

شخصا وقتی بچه‌هام میوفتن به جون هم تا داد نزنم ول نمیکنن. هر چی اولش با زبون خوش بهشون میگم ول نمی‌کنن. دیگه وقتی به جای خطرناک میرسه داد میزنم آروم میشن. 

اصلا هم عذاب وجدان نمیگیرم. مگه مادر خودم موقع عصبانیت داد نمیزد سر من و داداشم؟ الان مشکلی داریم؟ 

اصلا یکی از علت‌های کم شدن علاقه مردم به بچه‌دار شدن همین سخت کردن تربیت بچه‌س. قدیم 10 تا بچه داشتن همه ول بودن توی کوچه. مادر هم انقد گرفتار کار خونه بود که فرصت تربیت نداشت. همین مادرشوهرم. 6تا بچه داره. طبق تعریف شوهرم چیزی به عنوان تربیت نداشتن. الان همه تحصیل کرده و موفق هستن توی زندگیشون. مشکلات اخلاقی هم ندارن. 

حالا بچه‌های این زمونه رو ببین. 

سعی کن تکرارنشه

وگرنه روز بروز بیشترمیشه مثل من

جلوی خودتو بگیر

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
اره این دوستام خییییلی شیطونن مواظب باش

بسم الله الرحمن الرحيم     

با درود فراوان خدمت کاربرای عزیز نی نی سایت، میدونم خیلیاتون از کاربری آقا خوشتون نمیاد ولی خواهشا بهم رحم کنید گناه دارم     
من چندماه دیگه 25 سالم میشه...پدر و مادر من توی عقاید خودشون بودنمن از بچگی با بدترین تندی ها و کتک ...

اهان درسته امیدوارم موفق باشین همیشه و‌راهتون هموار باشه

من تنها اشتباهم فقط همینه از هر لحاظ کنارشم و‌زیاد محبت میکنم بغل میکنم توجه میکنم و‌میخوامم مثل دوست باشم باهاش

اما خودمم میدونم تو خونه موندن هم باعثش میشه 

من نمیخوام روحیش و روانش بهم بخوره

و‌بیشتر از هرچیز این مساله ک خودش نخواسته بدنیا بیاد بیشتر اذیتم میکنه 

ممنون از راهنماییتون و‌وقتی ک گذاشتین

رفیقمه وظیفشه جایی تگش میکنم بیاد😒😒😂@ملکه۴۵۵منم نکنه جایی ازم بد گفتی افسون که میگه چرا زا به را ...

تو از اون دسته از افرادی که فردا پس فردا اگه شوهر یا پارتنر رفیقتو توی خیابون ببینی که داره حتی از یه خانم آدرس میپرسه میری کف دست رفیقت میذاری و دیگهه هیییچ     

واقعاا ترسناکی تو

با درود فراوان خدمت کاربرای عزیز نی نی سایت، میدونم خیلیاتون از کاربری آقا خوشتون نمیاد ولی خواهشا بهم رحم کنید گناه دارم     
من دختر خوبیم اقاااا🥲😂

بله بله پناه بر خدا مشخصه   

شیطان لنگ میندازه جلوت البته از خوبیت

تمام سعیم. رو میکنم فقط خودتون‌رو‌مثال زدین منظورتون چی هست

مثل شما شروع شد اعصابم خورد میشد تحمل نق نقاب بچه رونداشتم سرش دادمیزدم کم کم دعواش میکردم اخرم رسید ب کتک زدن

حالام خیلی سعی میکنم تکرار نشه اماشده یه عادت

بچمم خیلی دوست دارم

گاهی از رفتارخودم گریه میکنم😔اگه شوهرت خوبه بگو یکم کمکت کنه یا ارومت کنه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
شاید کم خونی. مولتی ویتامین خارجی و قرس آهن مصرف کنشاید بهتر شدی. دوره فرزند پروری درنا شریفی رو هم ...

دوازده میلیون دادید برای دوره ؟؟؟؟؟

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!
عزیزم فکر کردی ما چی هستیم؟ ما هم انسانیم. خسته میشیم. حق هم داریم. شخصا وقتی بچه‌هام میوفتن به جون ...

بله حرفهای شما هم‌درسته نمیدونم مشکل اصلی از کجاس‌

واقعا مادر بودن سخته فشار زیادیه درک هم نشیم و‌انگشت اتهام هم به سمت ما باشه دیگ بدتر 

داد زدن یوقتایی لازمه مثل مثالی ک شما زدی ولی نمیدونم کار من درسته یا نه ک نباید بشه 

الان ک مینویسم بغض دارم 

اهان درسته امیدوارم موفق باشین همیشه و‌راهتون هموار باشهمن تنها اشتباهم فقط همینه از هر لحاظ کنارشم ...

خواهش میکنم...

من بخاطر زخم هایی که خوردم حتی توی خیابون وقتی میبینم یه بچه ای محبت نمیبینه و مادر یا پدرش بهش تند میشه دلم میخواد جلوی کارشونو بگیرم و همین آگاهی رو بهشون بدم که فردا پس فردا چجوری میتونه آینده بچشون و حتی خودشونو خراب کنن....

شماهم مشخصه مادر آگاهی هستید و انشالله از پسش بر میاید...

سعی کنید با همسرتون تقسیم وظایف کنید کمی وقت بذارید حال و روان خودتونو مستحکم کنید و بعد برای بچتون وقت بذارید...

انشالله که آینده خودتون و بچه و خانوادتونم عالی و درخشانه و امیدوارم در اینده دوست خوبی و مادر خوبی برای بچتون باشید...

موفق باشید خانم عزیز     

دوازده میلیون دادید برای دوره ؟؟؟؟؟

نه پارسال خریدم فقط پدر و مادر حرفه ای. تو آف 1و نیم.هر چند وقت اف میزاره الان 3 هست فک کنم تو اف

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند