2777
2789
عنوان

موقع عصبانیت سر پسرم داد میزنم

449 بازدید | 92 پست

مامانا پسرم ۱۸ ماهشه گاهی ک کم میارم و‌اون بیشتر اذیت میکنه اینجور میشه و دلیل دیگشم فشاری میشه ک روم هست بخدا خیلی دوسش ذارم باهاش بازی میکنم میرقصیم و … ولی فقط اشتباهم اینه

همسرمم همیشه نقاط ضعف منو اول میبینه کمک هم بکنه فقط ایراد گرفتناش منو اذیت میکنه

اگی کسی مثل من هست یا بوده میسه راهکار بدین

پیشنهاد میکنم اینکارو نکنید..

به مرور زمان عادت میکنید و اونم یاد میگیره ممکنه در آینده اینکارو روی شما پیاده بکنه!!!

تربیت به این شکل هست هرچی بکارید برداشت میکنید...

پس حواستون باشه

با درود فراوان خدمت کاربرای عزیز نی نی سایت، میدونم خیلیاتون از کاربری آقا خوشتون نمیاد ولی خواهشا بهم رحم کنید گناه دارم     

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلاس های کنترل خشم برید..

فعالیت های زیاد تری توی جامعه انجام بدید...

یوگا، باشگاه، پیاده روی و هرچی که روحیه اتونو بهتر میکنه...

یک زمانیم به خودتون اختصاص بدید تا بتونید از پس بچتون بر بیاید

با درود فراوان خدمت کاربرای عزیز نی نی سایت، میدونم خیلیاتون از کاربری آقا خوشتون نمیاد ولی خواهشا بهم رحم کنید گناه دارم     
چقد پروفت اشناس😐@ملکه۴۵۵منم برا تو آشنا نی افی؟

ای داددد بییداااد تگش نکن منو میشناااسههه     

پیشنهاد میکنم اینکارو نکنید..به مرور زمان عادت میکنید و اونم یاد میگیره ممکنه در آینده اینکارو روی ش ...

بله درسته خودم متوجه همه اینها هستم ولی باورکنین گاهی خیلی سخت میشه خودمم خیلی پشیمون میشم بوسو بغلش میکنم 

چقد پروفت اشناس😐@ملکه۴۵۵منم برا تو آشنا نی افی؟

چرا این کاربر پسر هستم رحم کنید  هستش ما قبلا چت داشتیم با هم تو سایت اتفاقا دیروز هم من دیدمشون تو سایت ،😁

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

کلاس های کنترل خشم برید..فعالیت های زیاد تری توی جامعه انجام بدید...یوگا، باشگاه، پیاده روی و هرچی ک ...

ممنون از راهکار قشنگتون 

واقعا سرایطم. جوری نیست اینارو برم با همسرم تاجایی ک میشه میریم ولی تنها نمیتونم بخاطر بچم اکثرا خونه میمونم 

ورزش رو خونه میکنم

بله درسته خودم متوجه همه اینها هستم ولی باورکنین گاهی خیلی سخت میشه خودمم خیلی پشیمون میشم بوسو بغلش ...

یادتون باشه تاثیر منفی خیلی قدرتش بیشتر تاثیر کار مثبت هست...

من خودم زخم خورده از خانوادم هستم توی 20 سالگی باعث شد جدا بشم هیچ وقت هم درکم نکردن...

اگه آینده بچتون براتون مهمه خواهش میکنم روی خودتون کار کنید ذهن و روانتونو توی آرامش ببرید بعد پیش بچتون برید...

میدونید من خوب میدونم چقدر کار رو اعصاب و سختیه و خیلییی صبر و حوصله میخواد و میدونم بچه ها توی این سن هیییچ کار درستی انجام نمیدن و هیییچ حرف شنوی ندارن و کار خودشونو میکنن...

ولی یادتون باشه که اون بچه تازه بدنیا اومده فرد بالغ نیست چیزی که شما بلدین رو بدونه، اگه کمی باهاش تند باشید روی روان و آیندش تاثیر میذاره...

سعی کنید روی خودتون کار کنید تفریح بکنید کارای مثبت و خوب بکنید و هرکاری که حالتونو خوب میکنه بکنید ورزش بکنید آهنگ های آرامش بخش و شاد گوش بدید تا انرژی و حوصله لازم براشو داشته باشید