2777
2789
عنوان

رشد دور سر در طب اسلامی

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 22 پست
کدوم شهرهستیدشما؟کدوم دکتررفتید؟به نظرتون برم کدوم دکتربهتره؟شماخوبه علتش مشخص شده ولی بچه من هیچ دل ...

من مشهد انشالله که برای نینی شما هیچ مشکلی نباشه و بچه هامون تو همین ایام فاطمیه شفای کامل پیدا کنن من دیگه نمیکشم😭😭😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی باید بگردی منم پیدا نکردم ولی دوستم تو قم پیدا کرده بود

من بردم تهران پیش دکترشروین بدر امروزبرگشتم گفت بچه کلاخوب رشد نکرده فعلامشکلی نداره اصل اینه که بچه از لحاظ تکامل مشکل نداشته باشه بچه شما مشکل هوش و تکامل داره؟اگه نداره نگران نباش به من گفت سرش اندازه بدنشه گفت ببردکترگوارش که علت رشدنکردنش پیدا بشه دیگه شوهرم نذاشت ببرمش دورسردخترم۸ماهشه۳۹ بدوتولد۳۴خیلی کم رشد داشته حتی از بچه شماهم کمتر شماپیش کدوم دکتر فتید؟

من بردم تهران پیش دکترشروین بدر امروزبرگشتم گفت بچه کلاخوب رشد نکرده فعلامشکلی نداره اصل اینه که بچه ...

بچه من گرون کامل سفت نشده هنوز دستش چیزی نمگییره بازی کنه طبق سی تی که کلسیم رسوب کرده بود و ام ار ای مشکوک به سندروم ایکاردیه شب و روزم گریس دعا کنین براش اگه اینجوری پیش بره رسما میمیرم

2805
بچه من گرون کامل سفت نشده هنوز دستش چیزی نمگییره بازی کنه طبق سی تی که کلسیم رسوب کرده بود و ام ار ا ...

چندسالشه؟؟گرون کامل سفت نشده یعنی چی؟الان دورسرش 

چنده؟دکتراگفتن خوب میشه؟بردی پیش کدوم دکتر؟بچه من همه چیزش سالم بود فقط سرش کوچیکه

۳۸ و ۸ میل ۶ ماه و ۲۷ روزشه خیلی رشدش فرق نکرده این ماه باید نیم سانت رشد میکرده فعلا ۳ میل رشد کرده ...

بچه من ۸,ماهشه دورسرش۳۹ تولدش ۳۴بودام آرآی وسونو وآزمایش متابولیک هیچ مشکلی نداشت رشددورسرش بچه من که ازمال شما خیلی کمتره 

چندسالشه؟؟گرون کامل سفت نشده یعنی چی؟الان دورسرش چنده؟دکتراگفتن خوب میشه؟بردی پیش کدوم دکتر؟بچه من ه ...

۷ ماهشه دور سرش شده ۳۹ گردنش کامل سفت نشده بعضی وقتا کلا شل و وله بعصی وقتا بهتره که اگه بنشونمشم تا حدودی گردنشو نگه میداره ولی تا ولش کنم مچاله میشه کمرش سفت نشده توجهش خیل یکمه تعقیب چشمیش خیلی کمه اصلا حس کنجکاوی ندارهیا چیزیرو نشناخته دارم میمیرم از غسه حسرت یه کار جدید مونده به دلم

۷ ماهشه دور سرش شده ۳۹ گردنش کامل سفت نشده بعضی وقتا کلا شل و وله بعصی وقتا بهتره که اگه بنشونمشم تا ...

بچه من از لحاظ تکامل یه ذره عقبه ولی هوش و...خوبه فقط نمی‌دونم چرارشددو سرش کمه