2777
2789

باید بچه هارو جوری بزرگ کنی که تحت هر شرایطی باهم خوب باشن،باید بهشون یاد بدی باهم تحت هر شرایطی خوب رفتار کنن،باید جوری بار بیاریشون که قدر همو بدونن،اگه اینایی که گفتم برات سخته،بزار بچه ت تک فرزند بمونه لااقل یه اعصاب خوردی به زندگیش اضافه نشه چون قطعا در آینده مسائل زیادی برای اعصاب خوردی خواهند داشت

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

دوست هرگز مثل خواهر برادر نمیشه

چه بسیار دوستایی که همش میگفتن مثل خواهرم ولی واقعا اینجور نبود

حتی دخترخاله دختردایی هم جای خواهر نمیگیره چه برسه دوست

خواهر برادر گوشت هم بخورن استخون همو نگه می‌دارند 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله در کل مث هندونه دربستست دیگ

بودنش بهتر نبودن

من مامان بابام مشکلی داسته باشن فقط منم ....فقط

به هرحال مادر پدر سنشون بالا بره باید به فکرشون بود  مریض بشن خدایی نکرده یا هرجی 

و خوب به جورایی از دستشون بدم هم دیگه هیچ پشتیبانی ندارم 

پارسال پام شکسته بود فکر کردم اگه مامانم نباشه بی کس میشم کلا  هیچ کس دیکه حتی شوهرم یادش نبود !

بودنش بهتر نبودنمن مامان بابام مشکلی داسته باشن فقط منم ....فقطبه هرحال مادر پدر سنشون بالا بره باید ...

کلا تک فرزندا همیشه یه خلا رو حس میکنن ک اگ خواهر برادرداشتم چی

مثل من ک میگم‌اگ یه برادر بزرگتر داشتم چی یااونی ک خواهرنداره و میگ اگ‌خواهر داشتم چی کلا بخوای ب این چیزا فک کنی سختت میشه ولی خب میگم من بااینک تک هم‌نیستم همه ی زحمات با منه مادرم فوت شد برادرمو پیش خودم نگه داشتم خواهرم زایمان کرد من رفتم پیشش پدرم مشکلی براش پیش میاد منم ک باید برم دنبالش خلاصه ک ب تکی و چندتایی بودن نیست همبشه تو خانواده یه نفره ک بلاکشه🤣

کلا تک فرزندا همیشه یه خلا رو حس میکنن ک اگ خواهر برادرداشتم چیمثل من ک میگم‌اگ یه برادر بزرگتر داشت ...

واینک من بااینهمه ازخودگذشتگی مشکلی برام پیش بیاد خودممو خودم 

واقعا زندگی چ دوراهیایی داشت و نمیدونستیم

دقیقا،چون بهمون یاد ندادن نسبت های خانوادگی اتفاقی نیس،اگه فلانی اون سر شهر برادر خواهر منه،یه دلیلی داره ،یه حکمتی داره،یه منظوری پشتشه،بچه دار شدی،وظیفه ی توئه که به بچه هات یاد بدی همیشه باهم در تماس باشن،هر جای دنیا که بودن هر اتفاقی افتاد اول خانواده خبر دار بشه،،برادر شوهر خودم اصن با خانواده ش اوکی نیس،دستش تو محل کارش آسیب دید با دوستاش رف بیمارستان اصن کسی خبر نداشت،مادرشوهرم جوری بزرگش کرد که اون از خونه و خونواده فراری هستش،مسائل و مشکلاتش رو به دوستاش میگه

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
دقیقا،چون بهمون یاد ندادن نسبت های خانوادگی اتفاقی نیس،اگه فلانی اون سر شهر برادر خواهر منه،یه دلیلی ...

وای اره دقیقا 

از ۱۰تا خانواده شاید ۲تاش خواهر برادرا باهم دیگ جور باشن ک تازه اونم بخاطر وجود مادره اگه مادر نباشه همو سال تاسالم نمیبیننن