2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنهایی مثل من ! که تا ۴۰سالش میشه هنوزم حسرت خواهر برادر داره

ولی واقعا ادم وقتی نداره بیشتر غصه میخوره ولی منی ک دارمم ن تاحالا ب دردم خورده ن میبینمش بااینک تو یه محلیم ۱۲ماه سالم ۱۳ماهشو باهم قهریم تازه یه برادرم دارم کلا همش زحماتشون بامنه خوشیاشون بادیگرون

مثه قضیه شوهر کردن می مونه. اونی که نداره، فکر میکنه چه موهبتی از دست داده، ولی واقعا همه چی به شانسه.

اگه خواهر یا برادره خوبی باشه شاید باید یه مقدار حسرت خورد.

ولی اونایی که من دیدم اکثرا باهم سرد بودن. البته اقتضای دوره زمونه هم هست. هرکی سرش تو کار خودشه.

انقد ادم میتونه دوست خوب پیدا کنه جای نداشته هاش رو بگیره

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
مثه قضیه شوهر کردن می مونه. اونی که نداره، فکر میکنه چه موهبتی از دست داده، ولی واقعا همه چی به شانس ...

دقیقا این دوره زمونه دوستا بهتر از خواهر برادر شدن

من بچه م دختره خودمم فرزند اولم تمام زحمات خانواده بامنه مادرمم فوت شده دیگ اینا بیشتر شده تازه خودمو کشیدم کناراز خانوادم انقد ک خسته شدم دوست ندارم دخترمم مثل من بشه همه زحمتا بااون باشه نمیتونم‌تصمیم بگیرم اصلا

دقیقا این دوره زمونه دوستا بهتر از خواهر برادر شدنمن بچه م دختره خودمم فرزند اولم تمام زحمات خانواده ...

ببین اصلا به این چیزا نیست. ما پنج تاییم و اکثر دکتر بردن آوردن و خریدای هفتگی مامان بابام با منه. بقیه با این که پسر هستن نمیکنن. 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
2810