2777
2789

طبیعیه کلا تو بارداری حس میکنی داری میمیری ولی نمیمیری در این حد☹️🤣🤣

من15 هفتم بخدا از شدت تهوع خل شدم تو کی خوب شدی؟

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش طوری نمیشه. 

منم دیروزبی بی چکم مثبت شد. 

سومین بچمه... 

خیلی ناراحتم... 

حتی خواهرخودم میگه بروبندازش 

اخه دوتابچه شیربه شیردارم. 

بادل وجونم خودم وشوهرم قبول کردیم

نمیدونم 

چرادیگران بلانسبت انقدر... 

دلم میخادباهمه جزمامانم قطع رابطه کنم

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

طبیعیه کلا تو بارداری حس میکنی داری میمیری ولی نمیمیری در این حد☹️🤣🤣من15 هفتم بخدا از شدت تهوع خل ...

من تا ۱۳ هفته تهوع شدید داشتم ب حدی ک هر دیقه آرزوی مرگ میکردم تا میتونی سیرابی بخور یا دمیترون من با اینا یکم بهتر بودم

نگران نباش طوری نمیشه. منم دیروزبی بی چکم مثبت شد. سومین بچمه... خیلی ناراحتم... حتی خواهرخودم میگه ...

وای ن توروخدا اصن محلشون نده مهم خودتی و شوهرت مگ اونا سختیش میکشن ک همچین نظری میدن منم بجه اولم دوسال و هفت ماهشه و ب شدت شیطووون هرکی میبینتم میگ روانی بودی چرا باز حامله شدی 

من تا ۱۳ هفته تهوع شدید داشتم ب حدی ک هر دیقه آرزوی مرگ میکردم تا میتونی سیرابی بخور یا دمیترون من ب ...

من هنوزم شدیده دمیترون رو کی بخورم روزا خوبم شبا خیلی بدجورم

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏

وای ن توروخدا اصن محلشون نده مهم خودتی و شوهرت مگ اونا سختیش میکشن ک همچین نظری میدن منم بجه اولم دو ...

فداتبشم اره بخدافصولا.... خداحفظش کنه هم بازی میشن. 😍🤗

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.