2777
2789
عنوان

رفلاکس آلرژیک نوزاد هشت ماه

86 بازدید | 19 پست

سلام دوستان شیر خشک مخصوص میخوره 

غذای کمکی به ارد برنج حساسیت داره

به هویج و میوه سیب

چی بدم بهش بخدا موندم

کی خوب میشه

فقط سیزمینی له شده میدم بهش کمکی

کسی مثل من بوده؟

هشت ماهشه عزیزم حبوبات مرغ گوشت ماهیچه همه چی میتونه بخوره برنج نده چیزایی ک ارد دارن و گلوتن نده فقط چون حساسیت داره 

برای رویاهات بجنگ ... یک عدد مربی کیک بوکس که  علوم دامی خوندم ولی شغل اصلیم میکاپ هست 🤭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای رفلاکسشم سعی کنین دراز کش شیر نخوره دفعات شیر بیشتر کنین با حجم کم شیرش کم کنین غذاهای نیمه جام ...

وزنش کمه ۷کیلو

اصلا تغیر نمیکنه طفلک شیرش پپتی جونیوره رژیمی مخصوص رفلاکس اصلا وزن نمیده به بچه

وزنش کمه ۷کیلواصلا تغیر نمیکنه طفلک شیرش پپتی جونیوره رژیمی مخصوص رفلاکس اصلا وزن نمیده به بچه

منم دختر سه ماه و نیمش اوایل اینجوری بود شیرش عوض کردم دیدم فایده نداره هم آپتامیل ساده دادم ولی موقع شیر دهی زیر سرش بلند کردم هم اینکه بیشتر شیرش وقتی خوابش میومد میدادم حداقل ۱ساعت میخوابید تو گهواره میزاشتم حالت شیب دار تا بیدار میشد دیگه کمتر بالا آورد

چه چیزایی ندمچه چیزایی بدم

عزیزم الرژنا نه تاس 

شیر گاو 

سفیده تخم مرغ 

بادوم زمینی 

گندم 

اجیل

کنجد 

ماهی

عسل

سویا

________

میشه همینارم داد البته با تست حساسیت

برای رویاهات بجنگ ... یک عدد مربی کیک بوکس که  علوم دامی خوندم ولی شغل اصلیم میکاپ هست 🤭
2810