2777
2789
عنوان

رفع زردی نوزاد لطفا

182 بازدید | 22 پست

سلام مامانای عزیز لطفا اگه تجربه ای دارید برای رفع زردی نوزاد کمکم کنید ۴روزش هست دکتر گفته زردی داره گفته ۳ روز بعد ببرم دوباره ببینه اکه بیشتر شده باشه گفتن باید آزمايش  خون بگیریم چیکار کنم البته بجه خواهر شوهرمه  میخوام بهش بگم چیکار کنه خیلی نگرانه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پسرم رو بردم دکتر قطره داد نئوناستر بود اشتباه نکنم خیلی خوبش کرد

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج
2805

اگ این ک میگم انجام بدی مطمعن باش نتیجه میگیری

برو عطاری بگو   شیر خِشت میخوام. تو یذره اب حل کن بده مادر بخوره. با قطره چکون دو تا قطره تو دهن نوزاد بده. روزی سه چهار بار

لباس بچه هم کم کنید زیاد نباشه مخصوصا اگ پسره  پسرا طبعشون گرمه

بچه من داشت میرفت زیر دستگاه بخاطر زردی این کارارو کردم خوب شد. مادر چیزای گرمی هم نخوره اصلا. فقط خنکی مثل خاکشیر و اینا

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

بچه منم تا روز ۴۰ زردی داشت ... بستری کردم روز دوم تولدش یکروز کامل اومد پایین دوباره رفت تا مرز ۱۲ دستگاه آوردم  رفت روی ۱۰ خلاصه هر دوروز یکبار می‌بردم کف پاش تیغ میزدن تا ببینن بالا نرفته باشه چون تیر ماه دنیا اومد هر دوروز حمومش میکردم خلاصه هر دوروز هی چک میکردم و جوابش به دکتر نشون میدادم تاااا روز ۴۰ که تموم شد ... روزای سختی بود برام دست تنها بودم با یه دختر ۶ ساله 

2810