2777
2789
عنوان

کلاس موسیقی

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 52 پست
یه کوچولو میشه دیگه بابا. طبیعی هست وای منم عاشقش هستم ولی ویلونم سیمش پاره شده دیگه نزدم ادامه میدم ...

میگن ی ساز یاد بگیر تا دیگه هیچوقت غمگین و تنها نمونی مخصوصا ویالن واقعاً همدمِ...حتما ادامه بده 🎻

خب میدونی تمبک رو بیشتر دوس دارن مردممن سازمم هیچ جا همراهم نیست 😅

اره خدایی تمبک خیلی قِریِ 💃🕺

تک نوازیش شاید مورد پسند خیلی ها نباشه جز خود نوازنده ها ولی واقعا تکمیل کننده هر سازیه وقتی کنار هر سازی قرار بگیره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فک نمیکنی تا الانم خیلی دیر کردی؟من همون روز اول کِ می‌فهمیدم دوس پسرم این کاره است دیگه ولش نمی کرد ...

دیگه فکر میکرد واسه اینکه شهریه ندم اومدم باهاش 😂

ولی خب سخته وقت باید بزاری براشون خودش داربوکا زیاد میزنه انگشتاش خیلی تاول اینا میزنه  داغون میشه دستاش ادم

دیگه فکر میکرد واسه اینکه شهریه ندم اومدم باهاش 😂ولی خب سخته وقت باید بزاری براشون خودش داربوکا زیا ...

اوووف داربوکا جون میده واسه اهنگای عربی و ترکیه ای 

آره منم دستم تقریبا حالتِ پینه بسته شده بندِ انگشتام...گاهی دورشون چسپ میزنم 

من پیانو میرم. نمیدونم دقیقا چند وقته. فکر کنم چهار پنج سالی میشه

البته تو این مدت همیشه کلاس نمیرفتم. یه مدت میرفتم یه مدت خودم تمرین میکردم

الان هم احتمالا این ماه که تموم بشه باید برای دو سه ماه کلاسمو نرم تا پایان نامه رو تموم کنم بعد دوباره برم

از معلمم هم بسیااااار راضی ام. خیلی خوب کار میکنه

من پیانو میرم. نمیدونم دقیقا چند وقته. فکر کنم چهار پنج سالی میشهالبته تو این مدت همیشه کلاس نمیرفتم ...

باریکلا همین ک این حس رضایت و داری یعنی سازت بهت حس و حال خوب میده...ایشالله همیشه موفق باشی 💙

اوووفففف....ماشالله پیانو هم سازی سخت و هم بسیار با کلاسِ 👏🏻

ممنونم🌿

هرکی‌لایک‌کنه‌سوسکِ‌توی‌فاضلابه🗿!آدمایی‌که‌به‌اندازه‌ی‌شمع‌روشنایی‌ندارنوماه‌زندگیتون‌نکنید🌛🕯✨️!     -باافتخارآرمی‌هستم:)💜  اگه‌با‌نظر‌من‌مخالفی‌ریپ‌نزن‌اگرم‌ریپ‌بزنی‌بدون‌که‌حرفت‌پشیزی‌برام‌ارزش‌نداره!
پیشرفت داشتی؟ راحته برات؟

راحت که خب اوایل نبود تو این ۲ سال چننند بار به فکر ول کردن افتادم ولی دلم نیومد...پیانوم مثل بچمه ی جلسه کلاس نرم عذاب وجدان میگیرم😭🤣💔

هرکی‌لایک‌کنه‌سوسکِ‌توی‌فاضلابه🗿!آدمایی‌که‌به‌اندازه‌ی‌شمع‌روشنایی‌ندارنوماه‌زندگیتون‌نکنید🌛🕯✨️!     -باافتخارآرمی‌هستم:)💜  اگه‌با‌نظر‌من‌مخالفی‌ریپ‌نزن‌اگرم‌ریپ‌بزنی‌بدون‌که‌حرفت‌پشیزی‌برام‌ارزش‌نداره!

بنده قصد دارم ویولن یاد بگیرم 

هزینش تا چ حد میشه بنظرتون

بنده قصد دارم ویولن یاد بگیرم هزینش تا چ حد میشه بنظرتون

من ویالن رو نمی دونم ولی تنبکم 

هر ترمم ۲ ماه و ۲ هفته است یعنی هفته ای یک جلسه نیم ساعته ک کلا میشه ده جلسه کلا ۲ ملیون و ۵۰۰ یعنی جلسه ای ۲۵۰

2810