2777
2789
عنوان

کلاس موسیقی

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 52 پست

ویولن میرفتم واقعا سخت بود سخت ترین ساز هست انگشت هام قرمز میشد دو سال رفتم یه کتاب فقط تموم کردم خیلی وقته نرفتم سه ساله نرفتم دلم تنگ شده براش آینده ادامه میدم برا دل خودم هست

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!💛
نه اصلا کسی محل نمیزاره🤣🤣البته من خیلی هم نمیگم که دارم کلاس میرم

وای ب من هی میگن بیا بزن منم استادم گفته تو جمع فعلا نزن اعتماد ب نفست و از دست می دی ... بعد انتظار دارن تمبک و ببرم تو مولودی اینا بزنم...میگم بابا تمبک حرمت داره نه لذت کِ

ما با این استاد شجریان و سالار عقیلی و ... میزنیم نه شادِ مجلسی 😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویولن میرفتم واقعا سخت بود سخت ترین ساز هست انگشت هام قرمز میشد دو سال رفتم یه کتاب فقط تموم کردم خی ...

وا چرا قرمز😐 خب خیلی سفت میگیری حتما، اصلا لازم نیست

من دیگه انگشتام سِر شدن😂چند ساعتم پشت هم تمرین کنم خسته نمیشم

"شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

وا چرا قرمز😐 خب خیلی سفت میگیری حتما، اصلا لازم نیستمن دیگه انگشتام سِر شدن😂چند ساعتم پشت هم تمرین ...

یه کوچولو میشه دیگه بابا. طبیعی هست وای منم عاشقش هستم ولی ویلونم سیمش پاره شده دیگه نزدم ادامه میدم آینده تو خیلی رفتی بابا 

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!💛
من ۱۱ ساله پیانو کار می‌کنم خیلی سخت بود اوایل چون ۵ سال اولشو کلا مبتدی محسوب میشی ولی بعدش عاشقش ش ...

بابا شماها خیلی باکلاسید 

در مقابل شما پلنگا من ی پیشی ساده ام ... میو میو 😿

وای ب من هی میگن بیا بزن منم استادم گفته تو جمع فعلا نزن اعتماد ب نفست و از دست می دی ... بعد انتظار ...

خب میدونی تمبک رو بیشتر دوس دارن مردم

من سازمم هیچ جا همراهم نیست 😅

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
دوست پسرم هنگ درام کلا سازهای کوبه ای اینا اموزش میده میگه بیا بهت یاد بدم اگه بشه از تابستون شروع م ...

فک نمیکنی تا الانم خیلی دیر کردی؟

من همون روز اول کِ می‌فهمیدم دوس پسرم این کاره است دیگه ولش نمی کردم 😂

ویولن میرفتم واقعا سخت بود سخت ترین ساز هست انگشت هام قرمز میشد دو سال رفتم یه کتاب فقط تموم کردم خی ...

ببین واقعا یاد گرفتن ساز نیاز ب صبر و حوصله داره

من همیشه فکر میکردم ۱ سال برم کلاس دیگه حرفه ای کلا میزنم بعد ک رفتم تازه ۱ سال طول کشید نت و نحوه ی درست ساز دست گرفتن و انواع حرکت ها رو یاد بگیرم بعدش کم کم بتونم ریتم یاد بگیرم حالا بعد ریتم یاد بگیرم سرعت بگیرم یعنی حداقل ۵ سال دیگه نیاز دارم تا بتونم ربا نباشه ی نوازنده معمولی بشم تازه...ولی حتما ادامه بده سازی ک بهش علاقه داشته باشی روحت و نوازش میده...من تو خونه ویالن دارم ولی اصلا نتونستم باهاش ارتباط بگیرم چون علاقه ام رو ساز های کوبه ای هستش نه زهی 

وا چرا قرمز😐 خب خیلی سفت میگیری حتما، اصلا لازم نیستمن دیگه انگشتام سِر شدن😂چند ساعتم پشت هم تمرین ...

ویالنم مثل تمبک ازون سازهایی هستن ک تا نتونی درست بزنی یعنی فقط باعث آزار روح و روانِ دیگران میشی😂

ولی فقط تک نوازی ویالنِ حرفه ای ی چی دیگه است 🥲

آفرین هنرمند جان 🎻

2810