2777
2789

هشدار❌ تبلیغ نیست 

فقط می‌خوام لباس بخرم هیچ سایت و پیجی نمی‌شناسم شیک هارو بگید تا رنج چهار پنج تومن این حدود ولی شیک باشه ممنونم 

متوسط خوب قابل اعتماد هم بگید 

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)
نعیمه محسنی شیکترین لباسارو داره واقعا کیفیت و دوختشونم عالیه

ممنونم عزیزم 

خودتون خرید داشتید؟

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره کمد من کلا لباسای نعیمس😁

من نگار نداییو مزون بنیکو خیلی دوست دارم خواستی نگاه بنداز 

خوبه رفتم الان دیدم نعیمه رو ولی عکاسیاش شبیه سایت های آمریکایی خیلی دقیق محصول مشخص نیست ایرانیا فقط خود محصولو میزارن ولی قشنگ بود

اره کمد من کلا لباسای نعیمس😁

یه چیزی الان دیدم ادکلن هم داشت اصلن؟

اگر خریدین چه عطری رو استفاده کردین دنبال ادکلن هم هستم 

من نگار نداییو مزون بنیکو خیلی دوست دارم خواستی نگاه بنداز خوبه رفتم الان دیدم نعیمه رو ولی عکاسیاش ...

برو تو سایتش اونجا از نماهای نزدیک میزاره

من خودم اینستا ندارم کلا از سایتا خرید میکنم،اینایی که گفتی سایتم دارن یا فقط از اینستا میشه خرید کرد؟

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
عکس بزارین ماهم ببینیملینستا ندارم

عزیزم منم ندارم اینایی که گفتیم تو گوگل به فارسی سرچ کن 

مزون بنیکو 

نگار ندایی

نعیمه محسنی

برو تو سایتش اونجا از نماهای نزدیک میزارهمن خودم اینستا ندارم کلا از سایتا خرید میکنم،اینایی که گفتی ...

نه منم فقط از سایت خرید میکنم 

می‌دونم نماهاشو دیدم کلا سایتش شبیه آنلاین شاپای ایرانی نساخته 

اینا که گفتم سایت دارن

یه چیزی الان دیدم ادکلن هم داشت اصلن؟اگر خریدین چه عطری رو استفاده کردین دنبال ادکلن هم هستم

نه ادکلن نداره،الان عکس ادکلنمو میفرستم خیلی خوشبوعه

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
نه ادکلن نداره،الان عکس ادکلنمو میفرستم خیلی خوشبوعه

ادو پرفیوم و عطر هم نوشته داره عزیزم 

بفرست برام بی‌زحمت 

چیه اسمش؟قیمتش هم بگو

ادو پرفیوم و عطر هم نوشته داره عزیزم بفرست برام بی‌زحمت چیه اسمش؟قیمتش هم بگو

عه من ندیدم تا حالا همیشه دنبال لباس گشتم تو سایتش