2777
2789
عنوان

بارداری توروخداااا استرس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 39 پست
منم استرس همینو دارم ولی ازمایشگاه گف مبارکع برو مراقبت کن من واقعا تعجب دارم الان فردا برم بازم از ...

😐چرا نسخه خارج رحمی میپیچی واسه خودت لقاح دیر بوده 

خارج رحمی هم فقط با سونو معلوم میشه وگرنه بتا زیاد مهم نیست 

تا یه سونو بری خودتو اذیت نکن 

منم بتام کم بود ۶۲بود بعد دو روز تکرار کردم دو برابر شد دیگ تا سونو تشکیل قلب نرفتم 😕

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه نینی سایت میام میخونم استرسم زیاد میشه یکی میگف بتا پایین خطرناکه یکی میگف خارج رحمیع

نه ربطی نداره به عدد بتا اهمیت نده پایینم باشه مشکلی نداره فقط بعد دو روز تکرار کن اگه بالا تر بره خوبه ولی پایین نیاد عددش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
نه استرس نداشته باشاونکه هس چون بتای پایین نشون میده مشکلیهولی خب نباید بترسی

درسته پس صبر میکنم تا آزمایش بعدی نهایت هفته دیگه برم سونو واژینال 

اخه اخرین بار ک رابطع داشتم عجیب دهانه رحمم تنگ شده بود دردناک ببخشید ازون موقع ترسیدم برم سونو علایم بارداری مگه تنگی واژنه نکنع لولهام تنگ شده

2805
اخه جاریم هفته ۶ رفته بود گف قلبش تشکیل نشدهدو هفته دیگه بیا هفته ۸ رف همه چیش نرمال بود

من خودم هفت هفته رفتم دکترم ساک دید قلب ندید جنین نبود رفتم سونو واژینال همون روز قلبش تشکیل شده بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
اخه جاریم هفته ۶ رفته بود گف قلبش تشکیل نشدهدو هفته دیگه بیا هفته ۸ رف همه چیش نرمال بود

خوشبحالش پس واسه هرکسی متفاوتع من اخع در عجبم رابطم کاملا محافظت شده بود همش میگم مگه از هوا میشه البته میگن با پیشاب هم میشع

درسته پس صبر میکنم تا آزمایش بعدی نهایت هفته دیگه برم سونو واژینال اخه اخرین بار ک رابطع داشتم عجیب ...

نه ربطی نداره فقط دیگ رابطه نداشته باش مواظب باش پیاده روی نکن خیلی مراعات کن 

طول سرویکس و هم ۱۲هفته بارداری چک کن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
من خودم هفت هفته رفتم دکترم ساک دید قلب ندید جنین نبود رفتم سونو واژینال همون روز قلبش تشکیل شده بود

چه خوب خدا حفظش کنه عزیزم ینی من واژینال برم یا شکمی ک دقیق نشون بده هفته دیگع میشه ۶ هفته

خوشبحالش پس واسه هرکسی متفاوتع من اخع در عجبم رابطم کاملا محافظت شده بود همش میگم مگه از هوا میشه ال ...

نه بابا چیزی نیس خودت نگران نکن 

بلاخره پیش میاد دیگه

انشالله صحیح و سلامت باشه

خوشبحالش پس واسه هرکسی متفاوتع من اخع در عجبم رابطم کاملا محافظت شده بود همش میگم مگه از هوا میشه ال ...

نه دیگ خب وقتی رابطه جنسی باشه احتمال حاملگی هم هست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
چه خوب خدا حفظش کنه عزیزم ینی من واژینال برم یا شکمی ک دقیق نشون بده هفته دیگع میشه ۶ هفته

صبر کن ۸هفته کامل شدی برو سونو تشکیل قلب خودتو اینجوری نگران نکن راستش سونو واژینال اوایل خطر داره دیگ منم اورژانسی رفتم دادم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
نه ربطی نداره فقط دیگ رابطه نداشته باش مواظب باش پیاده روی نکن خیلی مراعات کن طول سرویکس و هم ۱۲هفته ...

واقعا من هیچ اطلاعاتی نداشتم مرسی ک راهنماییم میکنید هیچ کس نبود بهم بگه پس رعایت میکنم تا یکی دوهفته دیگع ببینم چخبر میشه 

صبر کن ۸هفته کامل شدی برو سونو تشکیل قلب خودتو اینجوری نگران نکن راستش سونو واژینال اوایل خطر داره د ...

بخاطر اون خارج رحمی میگفتم برم واژینال خودم ترس دارم ولی با شکمی مشخص میشع خارج رحمه ؟؟ 

نه دیگ خب وقتی رابطه جنسی باشه احتمال حاملگی هم هست

اگع اینجوری باشه واقعا خواست خدا بوده چون جفتمونم نمیخواستیم ولی این خبرو بعذ ۷ سال شنیدم گفتم خدایا خودت دادی نگهش دار

2810