2777
2789
عنوان

بارداری توروخداااا استرس دارم

174 بازدید | 39 پست

من رابطم کاملا محافظت شده بود ینی حتی یک درصدم احتمال نداشت ۶روز عقب انداختم و بیبیچک زدم مثبت شد امروز بتا دادم مثبت بود و ۵۰ ینی الان خارج رحمه؟؟؟؟؟

خیلب نگرانم الان ۵هفتمه اینجور ک گفتن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
من چند سال پیش که حامله شدم بتام رو ۱۵۰ بود گفت هفته ای یه بار آزمایش بده تا ۴۰۰ رف ولی بعدش افت کرد ...

😔وای خداا اخع ینی چی من نمیخواستم ولی الان ک شنیدم خوشحال بودم نگهش دارم 😔😔😔😔

منم استرس همینو دارم ولی ازمایشگاه گف مبارکع برو مراقبت کن من واقعا تعجب دارم الان فردا برم بازم از ...

نترس چون هفته های پایین خب بتا کمه

ولی اگه خدای نکرده خارج از رحم باشه خونریزی یا درد شدید علائمش

نترس چون هفته های پایین خب بتا کمهولی اگه خدای نکرده خارج از رحم باشه خونریزی یا درد شدید علائمش

فلا علایمی نداشتم نفخ شدید و خواب زیاد و لرز شبانه بدن ابنا علایمم بود بااینکه بدون اقدام بودم ولی خوشحال شدم حیف شد موندم چجوری ب همسرم بگم

اصلا نگران نباش فقط بعد ۴۸ ساعت که از ازمایش اولت گذشت یه بار دیگه ازمایش تیتر بتا بده باید عددش دو برابر شده باشه ، اگه دو برابر شده بود یعنی اوضاع خوبه و داره رشد میکنه و اصلا جای نگرانی نیست

فلا علایمی نداشتم نفخ شدید و خواب زیاد و لرز شبانه بدن ابنا علایمم بود بااینکه بدون اقدام بودم ولی خ ...

انشالله که سالمه بچه تا هفته هشتم همه چی مشخص میشه

چون ضربان قلبش کامله

اصلا نگران نباش فقط بعد ۴۸ ساعت که از ازمایش اولت گذشت یه بار دیگه ازمایش تیتر بتا بده باید عددش دو ...

ممنونم عزیزم مرسی از دلگرمی ک بهم دادی واقعا نگران بود امروز صبح ک شنیدم تاالان سرم توگوشیه ینی نمیشه فردا ازبدم ؟ حتما باید پس فردا باشه 

اخه نینی سایت میام میخونم استرسم زیاد میشه یکی میگف بتا پایین خطرناکه یکی میگف خارج رحمیع

نه استرس نداشته باش

اونکه هس چون بتای پایین نشون میده مشکلیه

ولی خب نباید بترسی 

انشالله که سالمه بچه تا هفته هشتم همه چی مشخص میشهچون ضربان قلبش کامله

ممنونم عزیزم خدا از دهنت بشنوه ایشالله همه اونایی ک مثل من یهویی میشع بچع دار بشن

2810