2777
2789
عنوان

خواهرم بختش بستس18سالشه تبریزیا هم بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3471 بازدید | 142 پست

حتما متوجه نگرانی شما و مادرت میشه اون دختر

فقط بهش بگید اصلا حرف هیچکس براتوون مهم نیست

بفرستینش دانشگاه یه شهر دیگه یا همون تبریز

و به بهونه دانشگاه خواهرت از اون شهرستان بزنن بیرون

خواستم بگم زوده...خودت گفتیچی باعث شده بهش حسادت کنن؟🗿😂از کجا میدونید مطمئنید

والا اون بدبختا فکر میکنن این هزارتا خواستگار داره برا همون حسادت می‌کنن شهرشون سر شوهر و خواستگار دعواس..تو بیرون همه فک میکنن خواهرم زیاد خواستگار داره ولی خب نه خبری نیست مطمئن که ی جورایی فهمیدیم از رفتارشون انکار بازبونشون ی جوری بهمون فهماندن 

یه صلوات بفرس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی نپرسید خواهرم سنش برای ازدواج مناسبه یا نه که نظر میدین

پرسیده راهی هست برای باز کردن بختش؟؟؟شاید منظورش اینه که اصلا خاستگار و خاطرخواه نداره

اسی عزیزم اول اینکه به خواهرت اعتماد به نفس بدین جوری که حس کمبود نکنه

دوما قانعش کنین که برای ازدواجش زوده و جا داره که پیشرفت کنه و کیسای بهتری براش پیدا شه

به دلیل نخواندن کتاب های فلسفی این قسمت خالی می‌باشد !
چه ربطی به تبریزیا داشت؟😐2024 هستیم جمع کنید خودتونو جادو چیه؟

میگم تو یکی از شهرستان تبریزه من خودم تبریزم صدا کردم اگه تو تبریز دعانویس میشناسن بگن نمی‌خوایم که دعا بنویسیم می‌خوایم بخت بستش رو باز کنیم

یه صلوات بفرس
حالا که خیلی ازدواجش مهمه برات میگم ، شاید ایراد از خواهرت نیست ، خانوادت شاید یه مورد خاصی دارن که ...

ببینین پدرم از لحاظ شخصیتی بین مردم خیلی احترام داره مادرمم همینطور همه دوسشون دارن وضع مالیشون معمولی دستشون به دهنشون میرسه والا ایراد خاصی ندارن

یه صلوات بفرس
کوته فکرعلی ها تو شهرستان شما جمع شدن

دقیقا😂😂والا من می‌خوام بیان شهر خودمون بفرستمش دوچرخه سواری ولی خب چون فعلا تو شهر خودشونن یکم ناراحت کنندس این موضوع 

یه صلوات بفرس
شهرستان مادرت اینا عقب افتاده انشما هم حتما باید طبق اونا پیش برین!؟تا کی میخواین همچین چیزیو ادامه ...

آره کودک همسری واقعا اشتباهه ربطی ب ترک فارس نداره بعضیا هستن که اینجوری زود شوهر میدن ولی خب من متناسب با شهر خودشون حرف میزنم که این موضوع نسبت ب محیطی که دارن آزارمون میده

یه صلوات بفرس
2810