2777
2789
عنوان

خواهرم بختش بستس18سالشه تبریزیا هم بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3471 بازدید | 142 پست
یعنی چی به شدت فوق العاده هستن ؟

منظورم اینه که خانوم گفتن مردای اونجا ترسناکه اینجور نیست شهر اینا زود ازدواج میکنن وگرنه تبریز دخترای هم سن خواهر من تو کوچه لی لی بازی میکنن😭💔

یه صلوات بفرس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا که خیلی ازدواجش مهمه برات میگم ، شاید ایراد از خواهرت نیست ، خانوادت شاید یه مورد خاصی دارن که کسی پیشنهاد ازدواج نامیده مثلا وضع مالی یا اعتیاد یکی از اعضای خانواده و .. البته جسارت کردم گفتم ، میگم شاید ، چون خیلی ازین موارد پیش میاد

شاید مناطق فرق میکنه

آره سمت ما زیاد دختر  دهه ۶۰ و دهه ۷۰ داریم

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.
توروخدا انقد ساده نباشید همین امثال خانومایی مثل شما اعتماد بنفس دخترارو نابود میکنید و فقط بفکر زود ...

هی چی بگم والا براش دعا کنین مرسی از نظر قشنگت عزیزم

یه صلوات بفرس

شهرستان مادرت اینا عقب افتاده ان

شما هم حتما باید طبق اونا پیش برین!؟

تا کی میخواین همچین چیزیو ادامه بدین

خوبه خودتونم میدونین زوده  

به خواهرت بگو یه شهر یا استان دیگه بره دانشگاه

هم عمرش هدر نره هم یه ازدواج سالم داشته باشه

متاسفانه بین ترکا دیدم که هنوز 11 12 سالگی

تو روستاهاشون دخترا رو شوهر میدن

کاش جمع کنن این مسخره بازیو

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

اوم بیین وقتی میرین عروسی یا مراسمی یا یه جایی از شهرتون خوب به خودش برسه

اعتماد به نفس داشته باشه

خوب صحبت و احوال پرسی کنه

اگر کاری بود اون انجام بده

احساس خوبی داشته باشه و مطمئن باشه بزودی شوهر پیدا میکنه

و این چرتو پرتا جادو و.‌.رو باور نکنین

چه ربطی به بقیه داره که میگید کوچیکتر از خواهرم ازدواج کردن شاید اونا بخوان ده جور کار مختلف دیگه بکنن خواهرشما هم باید همونکارارو بکنه مگه؟!!!

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
2810