من روانپزشک رفتم،بهم الپرازولام وسیتالوپرام دوز پایین داد!سیتالو نخوردم ولی الپرازولام دوشب خوردم هم خودم هم بچم همش گیج خاب بودیم،بچه ای که تاصبح نمیخابه وهمش بیدارمیشه وگریه تاخودصبح میخابید،دیگه نخوردم،بچم یکسال ونیمشه،ولی بخاطر مشکلاتی که داشت تنگی مری واینا خیلی بدخوراکه و واقعا نمیخام فعلا ازشیربگیرمش،خیلی بدغذا وکم غذا ووابسته شیر!ازطرفی سه هفته ای میشه که وضعیتم خیلی داغون شده،پرخاشگر شدم،منی که تصمیم داشتم همیشه بابچم بامهربانی رفتارکنمو هیچوقت توی زندگیش دعواش نکنم این سه هفته برای بچه کوچیک سه بار تن صدام عصبانی شده وبالارفته!خیلی اعصابم بهم ریختست!من حال روحیم بده وافسرده هستم،ازین طرفم یه بچه بدخوراک وبدغذا!بدخواب که تامنو نخابونه و۲شب نشه نمیخابه،ازینور ازمن زودتر بیدارمیشه!ازینطرف غربت وتنهایی بزرگ کردنش!ازینطرف اصلا تنهایی بازی نمیکنه باید من باهاش بازی کنم،یعنی یه لحظه گوشی دستم باشه یاکتاب ازدستم پرت میکنه موهامومیکشه گازم میگیره😓😓😓😓
ازبهمن ماه هم که هرماه بیمارستان بستری بوده جز یکماه!یعنی رسمایه ادم کم خواب وبی خواب وروانی ام!و درکنارش میخام یه مادر صبوروارام ومهربون باشم،نمیدونم دیگه باید چیکار کنم