2777
2789

کاری خواسی نکن استراحت کن خیالت راحت میرسونی تا اخر

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش خوابیدم فقط برا سرویس بلند میشم بازم نگرانم با اینکه دکتر بهم گفته استراحت نسبی😓

نگران نباش به خدا توکل کن 

گر نگهدارمن ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه می داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
همش خوابیدم فقط برا سرویس بلند میشم بازم نگرانم با اینکه دکتر بهم گفته استراحت نسبی😓

نگران نباش به خدا توکل کن 

گر نگهدارمن ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه می داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نگران نباش عزیزم خدا بزرگه،منم هفته ۱۸ با سرویس ۱۵ دهامه رحم باز سرکلاژ شدم و الان خداروشکر هفته ۲۱ هستم و استراحت مطلق دارم مثل شما،چه داروها و آمپول های استفاده میکنید؟

کار خوبی میکنی که استراحت مطلقی😊

نگران نباش عزیزم خدا بزرگه،منم هفته ۱۸ با سرویس ۱۵ دهامه رحم باز سرکلاژ شدم و الان خداروشکر هفته ۲۱ ...

من تو جا خشک شدم😣من ی آمپول هفتگی و ی قرص آزیرومایسین و روزی دوتا شیاف

نگران نباش عزیزم خدا بزرگه،منم هفته ۱۸ با سرویس ۱۵ دهامه رحم باز سرکلاژ شدم و الان خداروشکر هفته ۲۱ ...

من بعد چکاب هم دوتا اومده بود پایین برا شما رفته بالا یا تغییری نکرده