2777
2789

باش رفتار میکردین 

اصلا محبت کلامی و فیزیکی ب دخترش نکرده

ساده و نادان و بی عقله

کل فامیل شوهر و خودش از سادگیش سو استفاده میکنه ن (ازش حرف میکشن یا مادیات میکنن) 

بخاطر جمع کردن کارای اون کل فامیلاشون از دخترش متنفرشدن(اون پروشون کرده بوده دختره بزرگ شد جمعشون کرد) 

کلی ضربه و ضرر ب دخترش زده بارفتار و کارای اشتباه ش

هميشه دخترشو بابقیه مقایسه میکرده، عیباشو تو سرش میکوبیده، تعنه بی خاستگاری و ترشیده گی میزده و... 

ب شدت دهن بین هرکی هرچی بگه انجام میده (خودش عقل بالاپاین کردن نداره) 

حالا بعد ازدواج مهربون شده هرروز زنگ میزنه ب دخترش بیا خونمون و... 

به نظرم بعد از ازدواج دخترشون هم رفتار های نسنجیده ای نسبت به داماد خواهند داشت

و تاثیر مستقیم روی روابط دختر و داماد میزارن و موجب بروز مشکلات میشن پس بهتره زیاد در ارتباط نباشن

🌷🌼🌷من بانو آرتمیس نیستم🌷🌼🌷                                             لطفا قبل از قضاوت به تاپیکم در این مورد سر بزنید🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترش حدود رو نگه داره. احترام رو نگه داره حتی شده تو ظاهر. چون ممکنه مادر خواسته یا نا خواسته ضربه بزنه به زندگی دختر. خودش رو درگیر نشون بده جوری که مادرش نگه از عمد با من قطع ارتباط کرده

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .

من باشم صادقانه یمدت فاصله میگیرم 

ولی بعد برمیگردم بهش 

یمدت ینی مثل چندماه 

بلاخره دیگه مادره 

همینقدر در توانش بوده 

فک کرده این راه بهترینه انجامش داده یا شایدم بخاطر آسیب‌های روحی خودش این آسیب رو ناخواسته به دخترش زده قطعا عمدی نبوده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕