2777
2789

سلام . میشه لطفا یکم در مورد ساعت خوابشون بهم بگید ، پسر من پیش دبستانی از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ ظهر . دث روز که میره این دو روز ساعت ۱۰ شب خوابوندمش و ۷ بیدار شد ، دیروز نذاشتم ظهر بخوابه ولی امروز از ساعت دو نیم خوابه ، این باعث میشه شب دیر بخوابه ؟ شماها برنامه خواب بچه هاتون چطوریه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچم نیست ولی خواهرم پیشه ۱۰ میخوابه زودترینش که خوابیده ۸ بود خیلی خسته بود صبحم من که بیدار میشم اونم بیدار میشه ساعت ۶ بعدم ساعت ۷و نیم میره ۸ و ربع کم ۸ کلاسشونه

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

خب من کلاس اول بودم کلا هلاک بودم

انگار بی خواب بودم کلا

از مدرسه میومدم با همون لباس غش میکردم روی مبل میخوابیدم تااا ساعت هشت و هفت. گاهی میدیدی تا ساعت ده خوابم😂😂یعنی بمبم منفجر میشد بیدار نمیشدم

بعد تااازه مامانم ی چیزی میداد میخوردم و شروع مشق نوشتن😂با گریه و زاری و اشک مینوشتم تا میشد دوازده یک. میخوابیدم باز تا ساعت هفت صبح با گریه بیدار میشدم😂

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟
خب من کلاس اول بودم کلا هلاک بودمانگار بی خواب بودم کلااز مدرسه میومدم با همون لباس غش میکردم روی مب ...

وای منم میومدم تا ۸ خواب بودپ فقط 😂

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست
وای منم میومدم تا ۸ خواب بودپ فقط 😂

وای اصلا کمبود خواب پیدا کرده بودم. قشنگ دوازده ساعت میخوابیدم بازم با گریه بیدار میشدم😂

اخه من اصلاا عادت نداشتم، از همون بچگی تا ده یازده میخوابیدم و یهو از یک مهر گفتن پاشو برو مدرسه ساعت هفت😂شوک بودم

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟