2777
2789
من خودم اهواز هست خونم..اینجا بفروشیم بیایم اونجا اصلا مناطقی ک میگین رو نمیشناسم

ببین یه سری مناطق هستن که خانوما هنوزم تو کوجه میشینن و کلا انالیزت میکنن از خرید و پوشش و رابطه فانیلی و زن و شوهری و... کلا خیلی احساس نزدیکی میکنن یه جاهاییم هست که همسایه بغلیتو نمیشناسی کدوم رو میخوای

مگه خونه سازمانی ها رو میفروشن؟

بله اطراف محله ما بین ۵ تا ۱۰ تا شهرک سازمانی هست که بیشتر از ۳۰ ساله خرید و فروش میشه متراژهای ۵۴ و ۵۵ متری نهایت ۱/۵۰۰ هست اکثرا بازسازی شدن و سند هم دارن

۹۵ تا ۱۰۰ مترش ۲/۲۰۰ تا ۲/۵۰۰ بستگی به رسیدگی شون داره باز سازی شده یا نه

البته پارکینگ و انباری و آسانسور ندارن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله اطراف محله ما بین ۵ تا ۱۰ تا شهرک سازمانی هست که بیشتر از ۳۰ ساله خرید و فروش میشه متراژهای ۵۴ و ...

خیلی از ساختشون میگذره بنظرتون؟ تهرانه یا کرجه ؟ 

بنظرم برا خیلیا ک فقط میخوان خونه دار بشن و مستاجر نباشن عالیه 

نوساز با آسانسور و پارکینگ و انباری ۵۰ متری یک خوابه تو نارمک و تهرانپارس و صادقیه و طرشت و ستارخان و ... اینجور محله ها میتونی 

ولی اگه بالای ۷۰ متر و دو خواب میخوای باید بری محله های پایین یا اینکه باز همون محله ها ک گفتم بری ولی خونه ی ۲۰ سال ساخت طبقه ی ۳ بدون آسانسور و پارکینگ

ببین مناطق ارزون تهران واقعا به درد نمیخوره. پر ازافغانی و لات و لوت و معتاد و زنای ..........با این ...

بستی باز به منطقه داره اکثرا بیرون و حاشیه تهران هستن

مثل زمان آباد

شهریار

ورامین

ترک آباد

تو بافت بیست و چند گانه تهران خیلی به ندرت افقان سکونت داره

ما خودمون تو منطقه ۱۵ هستیم شاید از ۱۰۰۰ خانواده یه خانواده افقان باشه

البته روزها برای کار میان عصر دیگه نیستن

بستی باز به منطقه داره اکثرا بیرون و حاشیه تهران هستنمثل زمان آبادشهریارورامینترک آبادتو بافت بیست و ...

من منطقه ۱۵ را دقیق نمیدونم کجاست .. سمت کیانشهر میشه فکر کنم.. ولی مثلا شهر ری و شاه عبدالعظیم را دیدم پر از افغانی بود.. بعد مثلا اگر کسی با تیپ خفن بود همه نگاش میکردن ولی همچین چیزایی مثلا تو منطقه یک و دو و سه نیست

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
ببین مناطق ارزون تهران واقعا به درد نمیخوره. پر ازافغانی و لات و لوت و معتاد و زنای ..........با این ...

دیگه این خبرها هم نیست 

آدم معتاد همه جا هست درسته مناطق بالا به هر خال شرایط زندگی بهتره اما اینهمه آدم از منطقه متوسط تهران به پایین دارن زندگی میکنند 

من خودم دیگه بزرگ شده ولنجک هستم فکر کنم دیگه بالاترین نقطه تهران هست اما نمیتونم بگم یک دونه معتاد نیست الان هم خانواده ام جنت آباد هستن به هر حال منطقه بدی نیست شمال غرب هستش اما هم معتاد داره هم افغانی 

شما کدوم منطقه هستین که یکدونه معتاد نیست تو محله تون ؟

خیلی از ساختشون میگذره بنظرتون؟ تهرانه یا کرجه ؟ بنظرم برا خیلیا ک فقط میخوان خونه دار بشن و مستاجر ...

آره حداقل ۶۰ سال 

اما خود ما اوایل ازدواج که دست و بارمون خالی بود ۴ سال تو این ساختمان‌ها زندگی کردیم ساختمان‌های خوبی هستن سگشون شرف داره به خیلی از این خونه‌های تازه ساخت

اما یه شهرکی هست به اسم تامین اجتماعی بیرونش که بی نقص هم از نظر ساخت هم تمیزی داخلش و هم عالییی کوچکترین واحد هاش ۹۵ متره سری به سری یا بلوک به بلوک معماری های داخلش متفاوت هستن صاحب خونه ها هم کلی رسیدگی کردن طراحی داخلی کردن کلی شیک و پیک

که اگر بیرون ساختمان و نبینی فقط فیلم داخل ساختمان و ببینی فکر میکنی ساختمان ۱ سال ساخت تو بهترین مناطق تهران هست

من منطقه ۱۵ را دقیق نمیدونم کجاست .. سمت کیانشهر میشه فکر کنم.. ولی مثلا شهر ری و شاه عبدالعظیم را د ...

دقیقا من خود کیانشهر هستم

دقیقا شهرک زمان آباد نزدیک به شهر ری که کلا ۹۹ درصد افقان هستن

ولا من شهر ری نمیدونم چه مقدار ساکن داره اما میدونم اکثرن مسافر یا کارگر هستن

دیگه این خبرها هم نیست آدم معتاد همه جا هست درسته مناطق بالا به هر خال شرایط زندگی بهتره اما اینهمه ...

من هشت ساله پاسدارانم تا حالا یه معتاد ندیدم. افغانی هم فقط به عنوان کارگر دیدم ساکن نیستن

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
آره حداقل ۶۰ سال اما خود ما اوایل ازدواج که دست و بارمون خالی بود ۴ سال تو این ساختمان‌ها زندگی کردی ...

چه جالبه... دقیقتر آدرس میدی؟ 

من هشت ساله پاسدارانم تا حالا یه معتاد ندیدم. افغانی هم فقط به عنوان کارگر دیدم ساکن نیستن

خوب من پاسداران هم زندگی کردم و معتاد هم دیدم اتفاقا 

اخه مگه میشه منطقه ای تپ تهران باشه که معتاد نداشته باشه 

مامان من دوتا خونه داره یکیش تو ولنجک هست که دیگه همه میدونند بهترین خیابون تهرانه اکثر آقازاده ها و سفارتخانه ها اونجا هستش یکیش هم تو بهترین خیابون جنت آباد هست تو هر دوتاش هم معتاد دیدم تو جنت آباد که خونه روبه رویی مون ساقی هست 

اصلا سوژه ما هستش از پنجره تماشا میکنیم جنس میندازه برای مشتری ها پایین 

اخه هیچ کس نمیتونه بگه که جایی یا کوچه ای تو تهران وجود داره که معتاد نداشته باشه 

تو جنت آباد من افغانی که ساکن باشن هم دیدم تو ولنجک فقط به عنوان کارگر افغانی زیاد دیذم 

آره حداقل ۶۰ سال اما خود ما اوایل ازدواج که دست و بارمون خالی بود ۴ سال تو این ساختمان‌ها زندگی کردی ...

خیلیم عالی ، بنظر منم سازمانیا واقعا مقاومن ، 

خییییلی بهتر از مستاجریه 

2810