2777
2789

به طور کلی پیامبرای همه دین های گذشته (دین های حقیقی که از طرف خدا هستن) مثل حضرت موسی و حضرت عیسی، 

به اومدن فردی در آینده اشاره کردن که بسیار درستکار هست و وظیفه‌ش نجات دادن جهان از هر ظلم و بدی هست. 

این بشارت تو کتاب های الهی قبل از قرآن مثل انجیل و تورات اومده.

علاوه بر این، موارد دیگه ای هم هستن که وجود آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه رو ثابت میکنن و اینجا یکی یکی بررسیشون می کنیم.

اولین مورد و دلیل عقلی، اینه:

تو قرآن تو آیات متعددی به این اشاره شده که خداوند بعد از خلق انسان، راه های زیادی برای هدایت اون گذاشته‌. 

یکی از مهم ترین این راه ها، فرستادن پیامبرا بوده تا ما راه حق رو تشخیص بدیم. 

اما همیشه کسایی بودن که از سر دشمنی اومدن دین اونا رو تحریف کردن و به همین خاطر همیشه لازم بوده که پیامبر دیگه ای بیاد و دوباره حق رو نشون بده. 

با اومدن خاتم الانبیا صلی الله علیه و آله بهترین راه ها برای هدایت پدید اومدن، 

اما خداوند باز هم میخواست که بنده هاش رو از گمراه شدن توسط همون آدمایی که از سر دشمنی میخواستن دین رو نابود کنن، نجات بده.

بنابراین بعد از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله خداوند مسئولیت هدایت مردم رو به امامان دادن.

اغلب مردم از فرصتی که برای تحول جهان با امامِ عصرشون داشتن غافل بودن و این یکی از دلایل شهادت مظلومانه تک تک اماما بود.

وقتی امام یازدهم امام حسن عسکری علیه السلام به شهادت رسید، جهان بازم به یه امام نیاز داشت، 

چون منطقی نیست خداوند هیچوقت جانشین صالحی روی زمین نداشته باشه.

تازه برنامه هدایت انسان هم کامل نشده بود.

تو این زمینه امام علی علیه السلام فرمودن:

زمین هرگز از حجت خدا خالی نخواهد ماند و آن حجت الهی یا ظاهر است یا مشهور یا خائف است و مستور، تا حجت ها و بیانات الهی باطل نگردد.

(نهج البلاغه، ترجمه سید جعفر شهیدی، ص ۸۸)

ادامه پست های بعدی💚

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

بنابراین اگر بعد از شهادت امام حسن عسکری علیه السلام و با گذر اون همه سال هنوز در دنیا میدونیم حق چیه و حق پابرجاست، این به خاطر حضور امام زمان علیه السلام هست. حتی یه حدیثی هست امام زمان عجل الله تعالی فرجه فرمودن :

ما در رعایت حال شما کوتاهی نمی کنیم و یاد شما را از خاطر نبرده ایم ، که اگر جز این بود گرفتاریها به شما روی می آورد و دشمنان شما را ریشه کن می کردند.

"بحار، ج ٥٣، ص 175"

دومین مورد و دلیل نقلی، اینه:

روایات زیادی از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله داریم که حضرت توشون دوازده امام رو به طور واضح و با ذکر نامشون معرفی کردن. یکی از این نمونه ها که از کتاب های اهل سنت هم هست، اینه:

فردی یهود ی به نام نعثل نزد پیامبر آمد و سؤالاتی از ایشان پرسید و سرانجام مسلمان شد. 

یکی از سؤالات او درباره ی تعداد و نام جانشینان پیامبر بود که پیامبر اینگونه پاسخ دادند:

جانشینان من دوازده نفرند.

سپس آنها را با نام به شرح زیر معرفی کردند:

1 - علی بن ابی طالب 

2 - حسن بن علی 

3- حسین بن علی 

4- علی بن الحسين 

5- محمد بن علی 

6 - جعفر بن محمد 

7 - موسی بن جعفر 

8- علی بن موسی 

9- محمد بن علی 

10 - علی بن محمد 

11 - حسن بن علی 

12- مهدی فرزند امام یازدهم 

منبع: ينابيع الموده، ص ۴۴۱

ادامه پست بعدی💚

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ابن المغازلی شافعی مؤلف کتاب مناقب نیز مثل این روایت را درباره ی فردی دیگر از یهود به نام جندل بن جناده نقل کرده. 

منبع: ینابیع الموده صفحه ۴۴۳ و ۴۴۲

و در کتاب منتخب الأثر حدود پنجاه روایت در این باره نقل شده است. 

منبع: منتخب الأثر، فصل اول، باب ۸

مخالفای شیعه ادعا میکنن که امام حسن عسکری علیه السلام فرزندی نداشتن. 

اما مسئله ی فرزند نداشتن امام شبهه ای هست که توسط دشمنا درست شده و وقتی افراد از معارف و منابع دینی دور باشن به راحتی تحت تأثیر شبهات قرار میگیرند و دشمنان نیز از این جهل نهایت سوء استفاده را میکنند.

برای اثبات ولادت یک نفر اعتراف افرادی که به این موضوع آگاهی دارن کافیه. 

روایات فراوانی با سند صحیح درباره ی ولادت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف در منابع شیعه وجود داره. 

از جمله روایتی که محمد بن یحیی که از احمد بن اسحاق از ابی هاشم جعفری نقل کرده است.

"همراه عده ای خدمت امام عسکری علیه السلام رسیدم گفتم جلالت شما مانع میشود تا من سؤالم را بپرسم.

امام فرمود بپرس. 

گفتم آقای من آیا برای شما فرزندی هست؟ 

امام فرمود: بله.

( اصول کافی کلینی، ج ۱، ص ۳۲۸)

عمه ی امام حسن عسکری علیه السلام حکیمه خاتون دختر امام جواد علیه السلام هم که در شب ولادت همراه نرجس خاتون بوده اند به ولادت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف شهادت داده اند و حتی علمای اهل سنت هم به ولادت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف اعتراف کرده اند که عبدالوهاب شعرانی شافعی مصری یکی از آنهاست. 

( اليواقيت و الجواهر، ج ۲، ص ۱۲۷ )

این نحوه اثبات نیست عزیزم

کتابای مذهبی عموما بر پایه ایدئولوژی وسوگیری هستن

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

این نحوه اثبات نیست عزیزمکتابای مذهبی عموما بر پایه ایدئولوژی وسوگیری هستن

آره خب اگه دقیق بخوایم اثبات کنیم کتابای معتبری هستن

و نه این کتابا بر اساس عقل و منطقن

یا صاحب الزمان❤

عزیرم مرجع تقلید شما امام خامنه ای هستن؟

نه قشنگم آیت الله مکارم شیرازی هستن

عزیزم میشه یه سوال از احکام بپرسم اگه بلد بودید جواب بدید لطفا

حتما♡ ولی اگه بخوای دقیق باشی میتونی از سامانه تلفنی آقا هم بپرسی♡ تو نت سرچ کنی میاره♡

حتما♡ ولی اگه بخوای دقیق باشی میتونی از سامانه تلفنی آقا هم بپرسی♡ تو نت سرچ کنی میاره♡

سرچ کردم بخدا باز نکرد عزیزم حالا میپرسم شما بلد بودید بگید 

سوالم اینکه احکام شرعی نماز روزه بانوان در ایام عذر شرعی تکلیفشون چیه 

بعد عزیزم شما درمورد این که امام خامنه ای رساله ندارن چیزی میدونید؟ 

میگن رساله شون داخل ایران نیس درسته ؟ 

چرا نیس و کجا هست. و اگه فردی سوالی داشته باشه باید چ جوری بپرسه ؟ یا ایشون بخواد مرجع تقلید خودش قرار بده چ جوری رساله شو بخونه اخه؟

سرچ کردم بخدا باز نکرد عزیزم حالا میپرسم شما بلد بودید بگید سوالم اینکه احکام شرعی نماز روزه بانوان ...

خدا نماز رو برای خانما توی دوره پریودیشون مقرر نکرده، و قضایی هم براش نیست، و روزه هم مقرر نشده اما برعکس نماز اون قضا داره♡ 

در این مورد اطلاعی ندارم، میتونی از یه روحانی بپرسی کامل راهنماییت میکنه♡ ولی "رساله امام خامنه ای pdf" رو سرچ کردم فایلش قابل دانلوده و ۲۸۸ صفحه بود انگار

سرچ کردم بخدا باز نکرد عزیزم حالا میپرسم شما بلد بودید بگید سوالم اینکه احکام شرعی نماز روزه بانوان ...

یه سایتی هست مال مقام معظم رهبریه اونجا شماره های پاسخگویی به سوالات شرعی مقلد های ایشون رو آوردن♡