2777
2789
عنوان

نی نی تی وی تلویزیون کودک

2817 بازدید | 23 پست

سلام نی نی سایتی های عزیز ! خوب و سلامت هستید که؟

اومدم بهتون خبر بدم که روز کودکه ...
اونایی که بچه دارن احتمالا به واسطه مهد کودک و مدرسه با خبر شدن، حالا شاید یه موقع تلویزیون هم راجع به این روز صحبت کرده باشه تا الان ولی خوب ما هم امسال خواستیم تا روز کودک یه هدیه خوب براتون آماده کنیم...

نی نی سایت به بهانه روز ملی کودک تصمیم گرفت تا یک تجربه جدید برای نی نی سایتی‌ها خلق کنه و خب چی بهتر از تجربه دوران کودکی؟

برای همین دست به کار شدیم و توی بخش ویدئو نی نی سایت که مدتها شما به اون سر نزده بودید ( ما هم همینطور   ) براتون یک شبکه تلویزیونی کودک راه بندازیم!

موضوع از این قراره که یه بخش جدید به اسم "نی‌نی تی‌وی" به نی نی سایت اضافه شده و شما با کلیک بر این بخش می‌تونید به کلی انیمیشن سینمایی و سریالی جذاب دسترسی داشته باشید. اینم بگم که تماشا و دانلود این انیمیشن برای کاربران نی نی سایتی کاملا رایگانه.

راستی این رو هم بم که ویدیو های کودک رو می تونید با کاور صورتی و آیکون کودک کنارش بشناسید (مثل این عکس)

الان دیگه نی نی سایت جایی هم برای بچه‌ها داره؛

همه چیز آماده‌ست تا روز کودک رو  خاص‌تر از همیشه کنار کوچولوهای نازنین جشن بگیریم و به دنیای جادویی بچه‌ها سفر کنیم و درکنار اون‌ها یک‌بار دیگه مفاهیم ساده رو به شادترین و پر ماجراترین روش، یاد بگیریم.

راستی می دونیم یه مقداری هنوز جای کار داره ، یکم مرتب تر بشه و جستجوی بهتری بهش اضافه کنیم و ... که داریم انجامش میدیم.

اینو یادم نره خانجان، برای تماشا باید V P N  نداشته باشید وگرنه ویدئو پخش نمیشه ها 

تماشای کارتون در نی نی تی وی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
اگه میشه کارتونای قدیمی ک دیگ نمیزارنو بزارید مث سرندیپیتی و این چیزا

حتما ، حالا خانجان برای بچه ها میخوای یا کودک درون ؟  

یکیم بود دوتا موش بودن خاهر برادر اسم یکیش الکساندر بود اونم بیزحمت بزارید❤️ برای هردو😂😂باهم میبین ...

فقط خواهر برادری شون مثل دوقلوهای افسانه ای که نبود   

خانجان یه ظرف پفیل و چیپس و پفک و اینا هم بذارید دیگ🥲

والا تبلیغش رو می تونیم بذاریم راضی اید    دیگه خانجان ، دنگی دونگی هم حساب کنیم یه بخشش رو شما گردن بگیرید ...  

2810