2777
2789

سلام خوبین دیروز صبح دخترم سرش خورد به گوشه تخت ولی زخم نشد خوابید باز ده دقیقه بعدش تو خواب اورد بالا شیری رو که چند ساعت قبل خورده بود بردمش دکتر گفت ی بار بیاره بالا طبیعیه دیگه نیاورد بالا امروز صبح ساعت ساغت۵ تو خواب باز حالت تهوع داره بی جون و بی حاله میخوام ببرمش دکتر باز بگم دیروز سرش خورده به تخت یا ویروسی چیزی هست؟یک سال و نمیشه دیروزم راه رفت غذا خورد مشکلیم نداشت

حالم خیلی بده😭😭😭

خدایا نگهدار دخترم و همسرم باش💕🧿👨‍👩‍👧

مگه ضربه چقدر محکم بوده 

احتمالا ویروس گرفته

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه ضربه چقدر محکم بوده احتمالا ویروس گرفته

خیلی محکم نبود درحدی که حتی خراشم نیوفتاد فقط ی کوچولو سیاه کرد اونم فقط باید خیلی توجه کنی تا معلوم بشه

خیلی محکم نبود درحدی که حتی خراشم نیوفتاد فقط ی کوچولو سیاه کرد اونم فقط باید خیلی توجه کنی تا معلوم ...

پس نگران ضربه نباش 

جمجمه بچه ها نرم و انعطاف پذیره 

با ضربه چیزیشون نمیشه 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

ازقبل سرماخورده بود؟ شاید سرگیجه گرفته نگران نباش بعید میدونم ویروس باشه

نه ی ساله سرما نخورده خواب بود اینطوری شد دیروز که اورد بالا دیگه بالا نیاورده

نه دیگه ربطی به ضربه نداره.. دل درد نداره. یا اسهال.. اگر ویروس باشه که علائم داره.. ببرش یه دکتر اط ...

اسهال هنوز نداره دل دردنم نمیدونم فقط روده هاش صدا میده فک کنم دلپیچع گرفته

2810