2777
2789

بسم الله الرّحمن الرّحیم 😘😘😘

حضرت محمد (صلّی الله علیه و آله) می فرمایند  

هرگاه بنده در دل شبِ تار،با سرور خود خلوت کند

و با او به راز و نیاز بپردازد،

خداوند نور را در دلش ثابت گرداند،💚

سپس به فرشتگانش می فرماید:ای فرشتگان من، به بنده ام بنگرید که در دل شب  که اهل باطل به لهو و لعب سرگرمند و غافلان خفته اند، با من خلوت کرده است؛

گواه باشید که من او را آمرزیده ام😍😍

امام صادق (علیه السّلام) فرمودند:🥰

نماز شب رخسار را زیبا😍

، اخلاق را نیکو و بدن را خوشبو گرداند،

بدهی را ادا کند، اندوه را ببرد😁و دیده را روشنی بخشد

حضرت محمد (صلّی الله علیه و آله) می فرمایند

خانه هائی🏡 که شبها در میان آنها نماز شب گزارده می شود و نیز قرآن تلاوت می شود

برای ساکنان آسمان می درخشند چنانچه ستارگان آسمان برای ساکنان زمین می درخشند  

و به نماز شب إهتمام کنید که فرد ذلیل به کمک آن عزیز می گردد😍😍

ومی فرمایند

در دنیا سه3️⃣ امر سبب شادابی و نشاط مؤمن است... یکی از آنها خواندن نماز شب در پایان شب است😍

علی بن محمّد نوفلی روایتی از امام جعفر صادق(علیه السّلام) نقل می کند که فرمودند

گاه می شود که بنده ای برای نماز شب🌙 برمی خیزد در حالی که خواب بر او غلبه می کند و به سمت راست و چپ مایل می شود (و از خستگی و شدت خواب) چانه او به روی سینه اش می چسبد،😴

در این حال خداوند متعال به درهای آسمان و زمین فرمان می دهد و آنها برای او گشوده می گردند،😍

سپس به فرشتگان فرماید:به این بنده من نظر کنید که برای نزدیک شدن به من، چه سختی هایی را بر خود روا می دارد در حالی که من این عمل را بر او واجب نکرده ام 

و او امیدوار به سه چیز از جانب من می باشد:

اول آنکه گناهانش را بیامرزم،😍

دوم آنکه توفیق توبه را به او ارزانی دارم،💚

سوم آنکه روزی او را فراوان کنم؛ ای فرشتگان! شاهد باشید که خواسته های او را برآورده کردم😍😍

و.....

فرزندم! اگر دنیا می‌خواهی نماز شب بخوان...😍😍

در مجلس اول ملاقات مرحوم علامه طباطبایی با استاد اخلاقی خود مرحوم آقا سید علی قاضی، مرحوم قاضی به ایشان فرمود:

فرزندم! اگر دنیا می‌خواهی نماز شب بخوان، اگر آخرت هم می‌خواهی نماز شب بخوان.💚

در روایت هم آمده است: «هر کس نماز شب بخواند و در روز بگوید که گرسنه هستم یا غذا و روزی ندارم، او را تکذیب کنید😍

خداجونم عاشقتم😘😍

نمیدونم چرا خدا کمکم نکرد نه با نماز شب خوان شدن ،نه استغفار ،نه صلوات ،نه دعا هیچی ،خدا دید چقد داغونم ،اگه چیزی که ازش میخواستم نامعقول بود یا بزرگ قبول میکردم شاید تقدیرم نیست ،اما خدا ندید مناچقد تو این خونه عذاب ودرد میکشم چرا کار نکرد برام 😭از دیروز تو بی حس شدم نسبت به خدا نسبت به این که دیگه منا رها. کرده چون این همه سال التماسش کردم اما دریغ از یه نگاه منا ندید ،حالم خیلی بده از دیروز فقط کارم شده گریه

نمیدونم چرا خدا کمکم نکرد نه با نماز شب خوان شدن ،نه استغفار ،نه صلوات ،نه دعا هیچی ،خدا دید چقد داغ ...

قربونت بشم من بارها شده تو موقعیت‌های مختلف به مو رسیده ولی خدا نزاشته پاره بشه،مطمئن باش اجر کاراتو میده 

خیلی بیشتررر

تا الان که به این سن رسیدم با تمام وجود این آیه رو درک کردم

بسم الله الرّحمن الرّحیم 

فَإِنَّ مَعَ ٱلۡعُسۡرِ يُسۡرًا 

إِنَّ مَعَ ٱلۡعُسۡرِ يُسۡرࣰا💚

از ته دل بهش اعتماد کن،برای اهدافت تلاش کن

خدا بهت سلامتی و استعداد کاریو داده دنبالش برو و هر چقدر زمین خوردی بلندشو 

بدون پایان شب سیه سپید است وقتی باخدا باشی😘

نماز شبتو به خاطره خدا بخون ،به خاطره آرامش دلت اون وقت ببین چیکار میکنه ،سوره مزّمّل هرشب بخون عااالیه

توسل به اهل بیت وشهدا کن عزیزدلم ونماز اول وقتتو ترک نکن که شاه کلیده😍ان شاءالله درست میشه یه یاعلی بگو و منتظر باش خدا برات بنویسه

چله زیارت عاشورا به روش حق شناسو انجام بده گلم ان شاءالله حاجت روابشی و صلاحت با خواسته ی دلت یکی باشه😘😘

خداجونم عاشقتم😘😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر زیبا بود مطالب🥰

سلام عزیزدلممم😍💕

صبحت بخیر وخوشی و

منوّر به نورالهی باشه ان شاءالله😍💐

عزیزدلیییی   

الهی که روزگارت بر مراد🌤

روزهایت شادِ شاد،😍

آسمانت بی غبار🌪

سهم چشمانت بهار🌲

قلبت از هر غصه دور،😍

بزم عشقت پر سرور💐

بخت و تقدیرت قشنگ⭐️