2777
2789

مادر بزرگم مریضه  مادرمم خودش پیره نزدیک ۷۰ سالشه رفته از مادرش مراقب می‌کنه با این ک خاله هام و داییام همشون کارمند و پولدارن خونه ی آنچنانی و بزرگ دارن و نزدیک خونشون به روستا فقط یک ساعت نیم راهه ولی وقت نمیکنن  ک از نادر بزرگم مراقبکنن ولی مادرم با این ک ۹ ساعت توی راهه رفته اونجا نزدیک سه هفته اس ندیذم مامانمو قبلش هم یک هفته اومد خونه باز رفت دوبار یعنی قبلش هم مسافرت بود 

خیلی تنهام بابام هم پیش پدر مادر خودشه داداشمم رفته سر زندگیش نیستش خواهرمم خونه ی خودش کاش حداقل شوهر داشتم 😭 دارم دق میکنم از تنهایی چقدر دلم آغوش گرم میخواد چقدر دلم بغل میخواد چقدر دلم نوازش میخواد هم صحبت میخواد خمش به حالتون متاهلین بیاین رو راست باشین همیشه دعوا نیست تو خونه هاتون خیلی کم پیش میاد دعوا بشه تازه قهر آشتیش هم شیرینه

اصلا دیونه شدم نمی‌دونم چی می‌خوام فقط میدونم خیلی تنهام

دوری مادرت رو تحمل کن به جاش از خدا یه همسر شایسته بخواه... اینجوری هم مامانت دل خدا رو به دست آورده و هم تو نتیجه ی صبر و تحملت رو میبینی.. قطعا مامانت هم به واسطه ی این خدمت بزرگ خوشبختی تو رو از خدا میخواد و خودشم عاقبت به خیرتر از اونایی میشه که الان جاشون کنار مادربزرگت خالیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید